Jiří vs Michal
já jsem doma v České republice, a proto bych měl rád českého prezidenta a ne kolaboranta, který hájí mnohem víc zájmy Ruska než ČR.
Tak s tím nesouhlasím. Já budu mít pěkný večer se sklenkou vína a doufat, že moje budoucnost je pozitivní. Přeji Vám optimismus.
A Emmo, buďte shovívavá. Pokud bude člověk člověku vlkem, nedopadne to dobře.
proč by neměli lidé své dluhy platit? co tedy mají dělat věřitelé, a mnohdy jsou to stejně nemajetní lidé jako dlužníci...mají si taky vydlužit? Chyba je naprosto neuspořádané exekutorské prostředí, velké odměny, není zaveden územní princip ani nepřekročitelně povinné společné řízení a platba za něj, podobné je to i s insolvenčními správci. To je ta posedlost privatizacemi, co je soukromé je přece lepší... tak to je jeden z jejích výstupů
Jaccku, nedokázal ti tady nikdo vysvětlit, jak jsi hloupý, jaké nesmysly plácáš, jak arogantní a při tom ubohý jsi, opravdu na tebe pěkně sedí tvá vlastní charakteristika, tedy jsi, aspoň podle mého soudu psychopatická kreatura s narcistickou poruchou osobnosti, s jasnými sociopatickými rysy a absolutním nedostatkem soudnosti Moc bych se divila, kdyby právě po takovém exotovi sáhla nějaká tajná služba, ale kdo ví...Já mám odhad, jaké je tvé povolání . ošetřovatel v psychiatrické léčebně....zůstal jsi tam po absolvované nepříliš úspěšné léčbě. Mám pravdu?
No, já jsem Havla od prvního kouknutí nesnášela a předpokládám, že bych ho nesnášela, i kdyby nikdy nebyl žádnou veličinou, ale třeba sousedem v domě., byl mi prostě naprosto nepříjemný, Klaus, s tím bych měla ideologický rozpor, nicméně vážím si ho za to, že , podobně jako Zeman, měl odvahu jít s kůží na trh veřejně řekl, že za válku v Jugoslávii rozhodně nemůže je Srbsko, i k Zemanovi mám hodně podstatné výhrady, ale z nabídky byl jednoznačně o dvě třídy lepší než jiní.
zadlužená nejsem, zatím jsem nebyla v situaci, kdy bych musela dluh udělat, nicméně chápu, že se to někdy stane nevyhnutelným. Nekupuju nic ani a splátky, raději si na to ušetřím. Jak ale dodávám, zatím jsem si to mohla dovolit.
dnes si asi cucnu vaječňáčku, zamlsala bych si a zítra nikam nejedu, i my, abstinenti, občas zhřešíme. Intelektuálko, kéž by dokázal člověk být člověku vlkem, pevné a pomocné vazby ve vlčí smečce bohužel nenásledujeme. I když by k sobě lidé měli být rámcově slušní a zdvořilí, jsou taková vystoupení a takoví lidé, proti kterým mám potřebu se jasně vymezit,, slušní lidé to v předhitlerovském a raně hitlerovském Německu neudělali... a jak to dopadlo.
I to je možné, kapyre. Jakpak to bylo s odprodejem sovětského dluhu? Neměl v tom Zeman náhodou taky prsty?
už to začíná:
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-zemanove-stabu-napadli-novinare-padaly-udery-pesti-vubec-m/r~fd95cd6a038d11e886cf0cc47ab5f122/
Jéje Bubi, ty ses rozjela... dej si ten vaječňák ...vlčí smečka je kompaktní, dokud jsi schopná jinak tě zavrhne. A my jsme lidé...
Já jsem shovívavá. Je mi to právě líto. A je pškné že se snažíte pomoci. Možná by mu stačilo se vypovídat.
Jaccku, mě se osvědčilo, že v případě pochybností a nezdravého množství fantasie je dobré dodržovat zásadu - na co si nemůžu sáhnout, to není. Oslavuju pivem, víno došlo, a už není. Zeman si nyní může dovolit všechno. Snad mu hlava pořád slouží. Drahoša bych obrečela.
a to s tou vlčí smečko nesouhlasím, intelektuálko, já mám vlky ráda, a vím o nich, že se starají o své staré, nosí a vyvrhují jim potravu jako štěňatům, i o zraněné a nemocné. Zabíjejí či nechají zemřít a požírají, jako ostatně skoro všichni, ne jen šelmy, jen slabá a nemocná mláďata po narození. Myslím, že vlkům hodně dlužíme,
Teď čtu se synem ( jsme měsíc furt na jednom odstavci) anglicky Červenou Karkulku,, je to taková knížka pro začínající angličtináře s českým textem a anglickým v přítomném a pak i minulém čase a , jak jinak, fandím vlkovi. Přece neumře hlady.
Ano zvířátka jsou úžasná. Ale Bubi, přečti si Vlk samotář od Jodi Picoult.
A Emmi, děkuji. Už musím zavírat. Pěknou noc.
nečetla jsem, ale vím, že tohle dělají kočky, kdo má kočky, asi si taky všiml, že ty, které mohou chodit ven, málokdy přijdou domů umřít.
Mám doma knihy od Lois Crislerové, a i když vlky milovala, dovedla je i sebe do příšerné situace a jen oni na to doplatili životem
Zemanova tlupa, všichni ti Chovancové, Okamurové, Filipové a Burešové neustále blekotají, jak je třeba opět sjednotit rozdělenou společnost. Beze mně, hašašírové, já se sjednocovat s lidmi bez morálky, jako jste vy, skutečně nehodlám... 1938-1948-1968-2018 aneb vracíme se ve spirále dolů a zpět do bolševických let s estébáky, komanči apod. zločinci.
Jacck, díval jsem se na TV na pořad Prasomilové.
Jak tam ty ženušky pěstují prasata v obýváku.... a když čtu ty tvoje příspěvky, tak si říkám, která prasomilka pěstuje tebe....
Text příspěvku byl upraven 27.01.18 v 22:41
Jan Tuna o setkání se Zemanovými skaláky
"Tuna na sociálních sítích uvedl, že seděl přímo v sále, v první řadě, ze které se dalo zahlédnout i to, co v televizi a v dalších řadách nemuselo být vidět a slyšet. Rozhodl se proto se svými fanoušky podělit o informace ze zákulisí.
"Vláda proletariátu. Pravá část sálu byla vyčleněna fanouškům Miloše Zemana. Musím Vám říct, že se mně celou dobu honily hlavou myšlenky na rok 48 a na to, že opravdu mohou existovat lidé, kteří jsou schopni jiné lidi věšet na lucernách. Na respektovaného, slušného, důstojného a vzdělaného profesora tato část sálu hned na začátku bučela, tykala mu a sprostě pořvávala „Sundej brejle!“ a podobně. A samozřejmě ho stejně jako jejich guru nenechala domluvit. Bylo mně z těch lidí chvílemi až fyzicky nevolno. Takhle se chová lůza, která je připravena lynčovat," uvedl hned úvodem Tuna.
Podle něj se není čemu divit. "Zeman a jeho banda" totiž podle Tuny v lidech dlouhodobě rozdmýchávají ty nejnižší pudy, tedy strach, nenávist a závist. Vědí údajně, že právě přes ně se dá dav nejlépe ovládat a manipulovat a že je to výtah k moci. "Věděl to už například Hitler. On měl židy. Zeman má muslimy," dodal novinář.
Zdroj: http://domaci.eurozpravy.cz/politika/213711-zemanovi-fanousci-luza-hitler-mel-zidy-on-ma-muslimy-znama-osobnost-od-plic-prozradila-co-se-delo-ve-skrytu-kamer/
V regionech kde je velká nezaměstnanost, nízká životné úroveň atp. žije lůza. Ta hodně ovlivňuje volby. Drahošovci udělají analýzu proč jim to nevyšlo, ale na to nepřijdou ani přes kvílení, že by se měl národ sjednotit. Tedy politicky, ne co se týká životní úrovně. Chybička se vloudila do úvah intelektuálů.
,,Sláva vítězům a čest poraženým,, chtělo by se zvolat, ale v tomto případě to neplatí. Nevidím vítěze, ani poražené.
Zoufalí lidé, dělají zoufalé věci, ale nic není nemožné. ,,Žádný strom neroste do nebe.,, Jsme malá země v srdci Evropy a dopustili jsme, že je to srdce nemocné. Lze jej uzdravit, až každý z nás pochopíme, že je to s námi stejné, jako v té pohádce. Dva pruty stočené spolu jsou pevnější, než každý zvlášť, tož tak. Přeji všem hodně zdraví, štěstí a lásky. Bůh ochraňuj prezidenta, nás všechny i naši zem.
Zkoušet si hrát na prezidenta bez jakékoliv politické zkušenosti je dětinský idealizmus nebo drzost. . Výstižně je to popsané http://denikreferendum.cz/clanek/26953-proc-jiri-drahos-prohral
Text příspěvku byl upraven 28.01.18 v 07:46
Víte co je drzost? Domnívat se, že si zdejší uvavatelé DK vás a vaše projevy nepamatují, že jim můžete lhát.
Pro paní kní - nic nezačíná, opil se novinář, bránil ho novinář a natáčeli to další novináři. Jediný kdo tam byl rozumný a snažil se to sklidit nebyl novinář. Taková novinářská válka mezi Parlamentními listy, Bleskem, Idnes, Tv Nova a Seznamem. Ale samozřejmě to už se dál neuvádí, to by pak Reportéři bez hranic nemohli kvičet o hanbě pro evropskou demokracii. Zkrátka kauza za každou cenu, aby bylo vidět, jak jsme špatně zvolili.... Všude kde nevyhraje oblíbenec médií stejný scénář, i kdyby Zeman nakrásně příštích 5 let nepromluvil ani slovo, stejně se něco na jeho pohánění najde.
Jinak zkolaboval Milan Rokytka, pěstmi ho hájil Karel Slezák, oba z redakční rady Pražského zpravodaje, dalším agresivním jedincem byl Jan Šolta, přispěvovatel Parlamentních listů
Text příspěvku byl upraven 28.01.18 v 09:33
Krásně napsáno, bytosti.
To, že se Zemanovi podařilo vyrovnat se Klausovi, přijde draho nás všechny.
Jen technická poznámka - Jan Tuna se narodil v roce 1973, těžko tedy mohl zažít rok 1948.
bytosti, i vás si pamatujeme pod minulým nickem...ale mohla bych vás poprosit o výklad vašeho příspěvku zadaného dnes v 05:57:19? nejsem z něj nijak moudrá, nevylučuju, že je to mou nedostatečností nebo že byste si dala na žal něco ostřejšího a pak psala? zkrátka tom nerozumím, které dva pruty se budou obtáčet, jaké srdce je nemocné?
Jinak podle informací z jiných médií pan Voříšek vyzval fanoušky na obou stranách, aby fandili, byli k tomu vyzváni, tak fandili, že příznivci jedné ze stran diskuze pociťovali fandění odpůrců jako špatní ale fandění těch svých jako skvělé, není nic divného. Ukazuje se dokonale KDO se snaží rozdělit společnost, když to zase nevyšlo. Kdo dělí lidi na "lůzu a nelůzu",
Jacck, neotírejte se o dr,. Filipa, znám ho osobně, a je to mimořádně čestný a znalý člověk, vy byste u něj nemohl ani čistit králíkárnu, ubožáku.
kní, dozvěděla jsem se od tebe skutečné noviny, tedy že Bakala byl komunista, taky ti z této stránky http://www.forbes.cz/miliardari/ do jednoho, Krejčíř a další také,,, to čubrním. a musím poučit i já tebe, špatně vymahatelné dluhy s prodávají odnes a nejen ta, byl to sovětský dluh, a pokud vím, někdo prodělala státní bankrot... proč už si se mnou nepovídáš??
Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.