Jiří vs Michal

DISKUZE » Volná diskuze

Sarah01
Sarah01 27.01.2018 v 16:02

Sláva vítězům, čest poraženým.

intelektuálka
intelektuálka 27.01.2018 v 16:08

Ano Sarah, tak trochu jsem to čekala, za mne rozhodlo to, že bude znovu jmenován p. Kalousek. Děkuji všem v diskusi, ráda jsem vás poznala.

kapyr
kapyr 27.01.2018 v 16:14

Respekt k panu Horáčkovi, že nejitří emoce a uznává volbu občanů a pronesl, že Miloš Zeman bude i jeho prezident. Stejně jako gratulace od pana Drahoše. Věřím že příštích 5 let bude klidnějších, když poražený dokáže takhle uznat porážku a nebude tolik společnost rozdělená.

encyklopedie
encyklopedie 27.01.2018 v 16:15

......jak napsala intelektuálka - hudba lidi spojuje. A co tak láska? ...a když se jedná o sílu lásky ....tam už to jinak nejde, i kdy se jedná o nesmiřitelné tábory při volbě prezidenta
Mám rád jennifer Rush a její The Power of Love .... tak malé překvapení
https://www.youtube.com/watch?v=ri1Al2bEmrA

Jacck
Jacck 27.01.2018 v 16:19

kapyr: "Věřím že příštích 5 let bude klidnějších, když poražený dokáže takhle uznat porážku a nebude tolik společnost rozdělená."
---
víš, toto je právě ten rozdíl mezi těmi poraženými a tou rudou kreaturou, co si národ opět zvolil. Kdyby Zeman prohrál, tak zdrhne zadním vchodem, jako už to jednou udělal.

kní
kní 27.01.2018 v 16:21

Cožpak, kapyre, před 5 lety Schwarzenberg neuznal svou porážku a soupeři nepogratuloval?

Text příspěvku byl upraven 27.01.18 v 17:24

intelektuálka
intelektuálka 27.01.2018 v 16:21

Jaccku, prosím, zkuste být jednou nad věcí... Děkuji

kapyr
kapyr 27.01.2018 v 16:33

Každopádně jsem to čekal horší, Zeman byl ve volbách v pozici kde byl před 5 lety Schwarzenberg, hodně se vyzdvihoval zdravotní stav. Musíme věřit, že Zeman dosáhnul maxima co dosáhnout v životě mohl a i s ohledem na jeho zdravotní stav se zklidní. A to by měli pochopit i novináři a přestat s tou antikampaní, protože je vidět, že hodně lidí volí zkrátka natruc masáži. Hezký víkend všem

kní
kní 27.01.2018 v 16:39

Kampaň byla přece oboustranná (i když Zeman žádnou nevedl). Tzv. "antikampaň" jako důvod pro volbu prezidenta je poněkud infantilní.

Marbo
Marbo 27.01.2018 v 16:39

Sledujete to ? Humor ala novácké estrády, zazpívá Dan Hůlka...

bubka
bubka 27.01.2018 v 16:47

ano, souhlasím s kapyrem, Horáček mne osobně překvapil v mých očích stoupl. Podle mne lidi Zemana volili, protože byl prostě lepší, nakonec průzkum ukázal, že jen 17% voličů Zemana jej volili jako antidrahošovce, zatímco 47% voličů Drahoše jej volilo jen jako antizemanovci,

kní, co říkáš, dobře to dopadlo ne?

Jacck - co si myslíš, že na to řekne Krym neb WH? pošlou či nepošlou gratulace?

kní
kní 27.01.2018 v 16:47

Ano, Zemanova Hůlka, znám (podle jména, hudebně je mi více než lhostejný) (a nesleduju, nejsem masochista).

bubka
bubka 27.01.2018 v 16:48

kní, snad nejsi poněkud rozhozená?

Jacck
Jacck 27.01.2018 v 16:51

Opět jsme, jako národ přesvědčili, že náše touha po morbiditě je velká. 40 let bolševika. 10 let Kikiny a nyní další 5-leté období pussydenta na Hradě . Zvolili jsme si skoro mrtvolu presidentem a je vidět nadšené skandování klaky nohsledů tohoto zmírajícího starce. Kreml zřejmě ještě nevybral jeho nástupce a proto se intermezzo v podobě 2. Milošova "zkráceného" presidentování bude Rusákům hodit. Balzamovači a funebráci si mnou ruce. Kryl rotuje v hrobě, jako turbína a kdyby žil, nestačil by na toto téma skládat svoje krásné songy. Bůh ochraňuj Čechy.

R.E.M.
R.E.M. 27.01.2018 v 16:53

Marbo: Proč, máš něco proti D. Hůlkovi?
Mně zpěv hymny p. Hůlkou, stejně jako dřívější zpěv hymny p. Drahošem nevadil.
Sice ty výkřiky v obou skupinách kandidátů byly na můj vkus přehnané, ale... - nechť.

Marbo
Marbo 27.01.2018 v 16:58

Špatného nic. Jen ten humor, Ringo a Dan mi připomínají nováckou estrádu. Projev samotný klasický Zeman, čili Zeman vítězný.

kní
kní 27.01.2018 v 16:58

Je to tak, lež a nenávist se drží zuby nehty. Je vidět, že naše společnost je desítkami let živoření v totalitě stále ještě silně morálně zmrzačená. A bude trvat možná další jednu, dvě generace, než se jako národ uzdravíme.

Richie1
Richie1 27.01.2018 v 17:03

Nezbývá než poděkovat zdejší opisovačce kní za její dlouhodobou kampaň za opětovné zvolení Zemana prezidentem.
V závěru její kampaně jí nemálo pomohl fanatik Jacck, který svými groteskně rusofobními postoji přesvědčil i poslední váhající k podpoře Zemana.
Povedlo se to, děkujeme!

R.E.M.
R.E.M. 27.01.2018 v 17:06

Marbo: F. R. Čecha moc nemusím, ale zpěv D. Hůlky v jeho nejlepších letech se mi hodně líbil.
Ale máš pravdu - trochu zbytečného "divadla" bylo v obou seskupeních. :)

Až na jeden dost pitomý moment se mi projev M. Zemana zdál dost umírněný.

Text příspěvku byl upraven 27.01.18 v 17:07

kní
kní 27.01.2018 v 17:07

Opravdu si myslíš, R., že voliči Zemana nemají vlastní mozek a museli k rozhodování používat takovéto berličky? Já bych se tak nepodceňovala.

intelektuálka
intelektuálka 27.01.2018 v 17:07

Encyklopedie, děkuji Jenifer též mohu. A to dítě mi připomnělo moji slovanskou duši...

Jacck
Jacck 27.01.2018 v 17:10

Richie1, jen se neraduj. Sám musíš vidět, že Zeman je mrtvola. Brzy tady nebude on a ani většina jeho voličů a s tím skončí jedna éra. Putin taky nemládne a táhne mu přes plastické operace a botox na sedumdesátku. Co potom? Náhradu za Zemana Rusové nemají. Robejšek je bez charisma, Hannig je toupoučký jak necky, Hynek taky moc nezaujal. Tj. máte jen dočasné řešení, které nikam dlouhodobě nevede. Rusko nemá žádnou koncovku, která by se byť i jen vzdáleně podobala něčemu jako vítězství. Skončí Trump a skončí Zeman a celý svět bude na Rusko 3x naštvanější než předtím. Američané budou celí horlivý vystavit Rusku účet za ovlivnění voleb.

bubka
bubka 27.01.2018 v 17:28

kní - nebraň se zásluhám, ty a tobě podobní nebo dokonce Jacckové předvedli takové hlubiny, že získali panu prezidentu Zemanovi pěkný počet voličů... komu čest, tomu čest

zpěv hymny od žádné ze skupin mi nevadil, všichni tam žili ve větším napětí než ostatní občané, takže tomu odpovídá i patos a výkřiky. Je to opojení ze situace.

Jacck - možná bys měl vědět, že odedneška za 100 let tady s pravděpodobností hraničící s jistotou nebude ani žádný ze současných politiků, ani žádný ze současných diskutujících a i z právě narozených dětí bude jich v zemi žít do deseti.

nicméně už dnes se odhaduje, že to bude Rusko, Čína, Indie a Pákistán, které v té době budou tvořit mocensku i ekonomickou osu světa... nu a USA? asi budou splácet dluhy., Už dnes Blízký východ řečí své záležitosti s Ruskem, .....

Jacck
Jacck 27.01.2018 v 17:39

bubka, na tvé trollování je úplně zbytečné reagovat. Jistěže za 100 let tu nebude nikdo z nás. Ale za 5 let tu nebude Zeman a za 20 let tu nebude Putin. A co tito vůdcové národů svých dokázali? Hm? Rusko má před sebou krizi masivních rozměrů. Jejich režim je dlouhodobě neudržitelný. Rusko vymírá, malá porodnost, epidemie HIV, alkoholismus, islamizace. Je docela možné, že po konci Putina se rozpadne. Toto je to co ty nechápeš a co je přesto jasný fakt. Bojuješ ve zbytečné válce, která mnohem víc poškozuje tebe než ty druhé.

kní
kní 27.01.2018 v 17:40

Tak. Hotovo. Poslední, čtrnáctitisícíosmistýšedesátýšestý okrsek spočítán. 51,36 : 48,63 - rozdíl hlasů 152.184 ve prospěch dosavadního prezidenta. Tipnu si - teď už Zemanovi nezáleží na ničem - a začne opravdu hard cabaret.

Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.