Knižní odysea 2019
Problém je, že chybné slovo mám, ale nechce mi ho to vzít. To se asi nikomu nestalo, že. :D
Wow, tak dneska hodně dobé. Knihu jsem ale nečetla.
Jak už psali ostatní, stačí se držet toho: "jeho jméno obsahuje lásku
v jazyce Angličana, které chybí začátek."
Pak už najít knihu, berte hned tu první, co vám Martinus nabízí :)
Tak já nevidím stáhnutí do pdf ani ve Firefoxu ani Chromu. Jen titulní stranu, více stran jen ve slovenské verzi :-(
Mně to vzalo slovo i v daném pádě. Akorát ve slovenské verzi je měkké "í" po d :)
noctua: To je v prvním pádu... nebo jsem našla jinou chybu. Jsem z toho lehce zmatená.
Takže jsem našla druhou chybu... tak to jdu hledat tu, kterou myslí oni.
Noctua8; Odpadlice:
Děkuju za rady. Tak já tam vůbec neměla tu možnost stáhnout ukázku. Používala jsem firemní explorer. Teď už jedu na chromu a vše je ok :)
noctua: Díky za nápovědu o prohlížeči. A to jsem si myslela, že dnes radu potřebovat nebudu ;-)
U žádné knihy, nevidím možnost stáhnutí do pdf. Jen kliknu na Prohlédnout ukázku a je tam ta ukázka.
Katka81: A co ty problémy s prohlížeči, četla jste? Vyzkoušela jste jiný? :)
Všem děkuji, už to mám, měla jsem špatnou knihu a tam možnost stáhnutí nebyla.
Děkuji za popostrčení... Já mrkla na ukázku, tam byla jen hlavní strana a už by mě nenapadlo stahovat PDF.
Jinak ta kniha vypadá docela dobře, četl ji někdo celou? Není to stále dokola?
Nemá někdo prosim jeste nějakou nápovědu k autorovi? Dnes mě vůbec nenapadá, o koho by se mohlo jednat :(
tereza8082: Druhá sloka je zcela jasná, pokud knihu neznáš, strejda google ji podle toho slova najde hned.
Text příspěvku byl upraven 14.03.19 v 09:23
Dnes moc pěkné :-) Z druhé sloky lze knihu snadno najít i pro nás, co ji neznáme, a pak už je to zřejmé. A vložené označení knižní odysey do ukázky je pěkná kontrola...
Takže pro dnešek splněno, můžu jít pracovat :-)
Text příspěvku byl upraven 14.03.19 v 09:38
Prosba k DRUHÉMU TAJNÉMU BONUSU: Instagram nemám, neorientuji se v něm, poradí někdo, kde tam mám hledat nápovědy? Stačí do SZ :-). Děkuji :-*!
Jsem na tom stejně... pokud někdo poradí/překopíruje obrázky jinam, budu vděčná - zatím mě to tam bez přihlášení nechce pustit.
Vložit příspěvek