Knižní odysea 2019
Ajrad1981: Kniha už byla i v šifře tuším, pokud umíte správně počítat, tak by to neměl být problém :)
PS: zní to takhle divně, nesnažím se nikoho urazit :D
Text příspěvku byl upraven 15.03.19 v 08:02
Díky za tuhle diskuzi - v první chvíli jsem se děsila, že budu muset dohledávat, co to je za kopce a kombinovat to s těmi čísly :-) Jsem ráda, že jsem se do téhle šílenosti nepustila, řešení je mnohem jednodušší...
Promiňte, ale já mám dneska úplně vymeteno a nevím, co si s těmi obrázky počít. Vůbec mě nic nenapadá...........
Ajrad : Jo, dnes bych to bez nápovědy taky nedala.
begoni: Co se týče očí výtvarníka - jaká barva je na fotkách nejvíc zastoupená?
Katka81: jde o to zadat výsledek do vyhledávače Martinusu. Ono vás to pak trkne.
Teda, já jsem dneska taky dost marná. A taky mě Knihonaut hlásí něco s emotikonami :(
Katka81: všechna čísla patří do jedné skupiny...
Já ještě trápím ten výtvarný pohled a žádný Knihonaut mi nikde neradí...
ajasin: výsledek jsem už právě zadávala, ale nic smysluplného mi to nedává. je těch čísel 8?
Mám dvě knihy. Obě mají spojitost s čísly.
Můžete mi prosím poradit s tou třetí? Zkoušela jsem všechny možné varianty dvou barev (Č-B), ale neúspěšně....
ajasin:
Děkuju... mám. Ale tohle by mě vážně nenapadlo. Tuhle knihu jsem úplně vytěsnila a ve spojitosti s majestátností hor bych na to nepřišla nikdy. I když, teď když o tom přemýšlím, tak ta spojitost s "vrcholy" tu vlastně také je :-)
Noctua8:
:-) :-) to máte pravdu. Já sama jsem také nečetla. Zadala jsem ze zoufalství a koukala jak blázen, že mi to vzalo.
Vložit příspěvek