Knižní odysea 2019
Díky za dnešní nápovědy, nakoply mě správným směrem :-)
Pokud bude někdo tápat, napište, poradím.
Já jsem dneska zcela mimo. Díky vrcholům (zdejší nápověda) mám jednu knihu, ač jsem ji nečetla. Druhé dvě zatím odolávají. Uvidím, jestli mě později něco napadne. :)
Já bych potřebovala poradit s bonusem, mám nalezené všechny písmena, ale nějak mi nejde poskládat to jméno, mohl by mi prosím někdo poradit?
Děkuji za nápovědy, ta "barevná" knížka mě taky vůbec nenapadala :-D Spíš jsem hledala něco kolem těch čtverečků, protože jinak se mi nezdá, že by k něčemu patřily
Modrina:
- Ta čísla patří do jedné velké skupiny čísel
- Jaká barva je na obrázcích?
Makynka911: Klidně napište do pošty, poradím...
@Modrina : Jak už tu někdo psal, ta čísla patří do jedné skupiny, doporučuji se zaměřit na dvě nejnižší hodnoty, třeba to trkne, co to je zač. A pak zadat do martinusu a uvědomit si, že na každém obrázku je jen jedno to číslo
makynka911: Doporučuji přečíst včerejší diskusi, někdo tam psal, že od tohoto autora/autorky něco četl - takže nahlédnout do přečtených knih. :) Já sama jsem na to jméno nikdy nenarazila.
Modrina - to byla Lea, ale já jsem asi úplně slepá, protože jsem to u ní prolezla 3x a nenašla :D
trumpetka - mockrát děkuji, našla jsem :)
uff - díky vašim nápovědám jsem nakonec dala dohromady všechny tři knihy, ale nechápu tu nápovědu knihovauta s emotikonami...
Mám prosbu - mohl by sem někdo napsat Knihonautovy nápovědy? Mně se ten šotek od samého počátku odyssey nezobrazuje... :-/
zuzi.d: Ono to vypadá, že knihonaut sází nápovědy, jak se mu zachce. Různým lidem se u stejných úkolů objevují různé nápovědy.
A jsem tedy sakra zmatená, protože když jsem ten dnešní úkol rozklikla poprvé, tak se mi zobrazovala jen tři čísla. Při druhém otevření se mi jich ukazuje osm.
ajasin: Haha, tak vrcholy mne pobavily... musím říct, že tohle bych teda taky nevymyslela.
Uff, tak mám. Ta čísla z jedné skupiny mě napadla, jen jsem tam cpala jinou knihu. I u další knihy jsem byla jen kousek vedle. :)
Tak už jsem asi odhalila fígl zobrazování Knihonauta, jakmile napíšete ze 2 - 3 špatné odpovědi, přispěchá Vám na pomoc :)
tereza8082: Pročtěte si všechny dnešní nápovědy zde, mne navedly na dvě knihy.
castiglione: Hmmm, tak zadala jsem v rámci hledání třetí knihy už asi 20 hesel a Knihonaut nikde. Takže bych řekla, že mne nenávidí, když jsem hned v úvodu soutěže odmítla "seznamte se zatím s Knihonautem" s tím, že ho přece znám z loňska... :-D
Už mám vše (díky trumpetce za poslední nápovědu!), kdyby někdo potřeboval poradit, napište SZ.
Mně se už taky poněkolikáté zobrazila nápověda s emotikonami. To je stará nápověda z jiného dne, prostě jim to nějak blbne. Už jsem dlouho od knihonauta nedostala novou nápovědu :D
Jinak dnes teda hrůza, ale nápad dobrý. Přišla jsem na tu třetí knihu náhodou, ty první dvě bych bez pár nakopnutí tady asi nenašla :)
Text příspěvku byl upraven 15.03.19 v 11:58
Vložit příspěvek