Knižní odysea 2019
Jen info ke Knihonautovi:
Už jsem stihla odpozorovat, že:
1) V telefonu se mi Knihonaut zobrazí, ale nápovědu z něj za Boha nevydoluji. Ať klikám jak klikám na "Číst více", tak se nic neděje...
2) Minimálně můj Internet Explorer Knihonauta nezobrazuje vůbec.
3) Chrom Knihonauta zobrazuje...
Takže rada pro ty, kdo mají s Knihonautem problém: Zkuste jiné zařízení nebo jiný prohlížeč...
A ještě k dnešku:
Na ČBDB běží také diskuze o Knižní odysee a zrovna dnes tam byly super nápovědy.
Text příspěvku byl upraven 15.03.19 v 11:45
Zdravím,
Poradí mi prosím někdo třetí knihu,asi do SZ.Nápovědy zde mě dokopali ke dvěma (děkuji všem) ale s tou treti se trapim.Dekuji
Tak u dvou ze tří jsem si dneska říkala, že to je hloupost a nemůže to být ono... a ono bylo... :D
Taky mi chybí třetí. Mám tu "barevnou" i tu s těma číslama, ale k tým poslední mě nic nenapadá. Poradí někdo?
OliJ: Zkuste spočítat kolik je obrázků a co na všech obrázcích je a dejte do vyhledavače :)
odpadlice: Ty obrázky jsou v určité barvě a ta škála té barvy je docela velká.
odpadlice: nejsou to úplně barvy, je to rozpětí od černé po bílou....děsná romanťárna až se čtenář pomalu stydí :D
odpadlice: Díky moc, že to bude až takhle jednoduchý, mě nenapadlo. Zkoušela jsem všechno možný, ale spojit to slovo s tím číslem mě nenapadlo. Díky i ostatním za předchozí nápovědy. Knihonaut se objevil až před chvilkou a moc mi nepomohl :)
Apanka: :DDDD Tak to by mě v souvislosti s horami opravdu nenapadlo,tento název knihy :DDD Už teda mám no :) Děkuju za nápovědu :)
Text příspěvku byl upraven 15.03.19 v 13:15
Mám dvě a v každé z nich je v názvu číslo. jedna je si myslím romanťárna a druhá má něco s velkými kopci :) ale ta třetí....
Řeším průběžně obojí. Už jsem zkusila snad všechny spisovatelky světa :( A to mám všechna písmena.
Text příspěvku byl upraven 15.03.19 v 13:26
Tak u té poslední je v názvu skupina čísel, když se na ta jednotlivá čísla podíváte, mají něco společného. Pak už to slovo stačí zadat na Martinusu a vyhledat.
janica09: Taky se týká čísel a mně pomohla nápověda od ilona5165 ;)
Text příspěvku byl upraven 15.03.19 v 13:32
odpadlice, janica09: K tomu bonusu, jedno známé dílo téhle autorky vyšlo u Odeonu a název označuje ženu se specifickým způsobem stravování.
Tak dnes bych si bez nápověd vymyslela jen jednu... Ta mě napadla hned protože byla v šifře a byl to jeden z nejhloupějších názvů...
Děkuji za nápovědy...
Knihonaut radí celkem dobře. Zaměřte se na tu barvu, ve které to je + je to film i kniha, trilogie. Další dvě knihy spojuje stejné jméno obou autorů (pouze křestní). Na obrázcích jsou jen...+ kolik je obrázků dohromady. Poslední kniha: zaměřit se na čísla, co mají společné.
Tak dneska to i pro mě bylo hodně jednoduché. Kdyby potřeboval někdo radu, pište.
Vložit příspěvek