Knižní odysea 2019
Dnes jsem si říkal, že je to pohoda, ale zasekl jsem se na 4ce :/ a ne a ne na to přijít :D
tornado-lou: je třeba název knižní předlohy :)
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 08:45
Mohl by mě někdo nakoupnout s 1,4 a 7? Vůbec se nechytám :(
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 08:49
Chybí mi jedna kniha z posledního odstavce, podle jiných nápověd asi od chilského autora, ale vůbec se nechytám :-/ Se zbytkem můžu zkusit pomoct
pro tornado-lou: rozklikněte si na liště u té knížky, jak jsou komentáře - vydání - taky mi to chvilku trvalo
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 09:07
Mali88 - 1 je od slavného anglického vědce, jehož mluvení člověk slyší aniž by on řekl jediné slovo ;-)
Máte medzi knihami slovenského autora? Ak nie, tak Slováci majú zase iné knihy. :-)
ilona5165: Takže máme iné knihy :-)
dnes to bolo ľahké, jedna kniha ma ale vytrápila :-)
ilona5165 - děkuji za 1), já pořád chodila kolem zfilmované knihy autora a ne a ne se podívat co napsal dál :) Nicméně mi stále chybí kniha č. 8 :( a to prosím čtu fantasy :)
Oprava: Dneska mám v hlavě asi duto a prázdno, už mám všechny :)
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 09:25
@eLeR: nemyslim si, ze mame ine knihy, iba sa jedna vyskytla od dvoch autorov
teda dufam, lebo napovedy sedia
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 09:27
@makynka911 ak dedukujem spravne, je potrebne idenfikovat mesto, spomina ho aj napoveda a jeho mestsku cast, ktora je tam tiez napisana a uz iba napisat Lunu nad touto mestskou castou
makynka911 - pokud je 8 to, co si myslím, tak to bylo v hádance i včera - 6. nápověda, detektiv čaroděj
ten chilský autor má příjmení stejné jako jeden český básník?
Už vidím, že nemá. Hurá, mám vše
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 09:31
majoLP: tak som to išla pozrieť ... názvy kníh možno sedia, lenže autori kníh nie
@eLeR: v tom pripade som dost sklamany :/
na jednej strane fajn, ze sa v oboch snazia o samostatne riesenia
na druhej strane, ze tu chodim zbytocne po napovedy a musim hladat pomoc inde
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 09:43
makynka: v názve knihy je časť Londýna, ktorú máš v denníku uvedenú .... už len treba hľadať na Martinuse
@ilona5165 děkuji za nápovědu :)
Akorát 1 a 7 stále nevím. Přitom 1 mě napadá, ale nejsem si jistá, zda je to ono
Mali88 ... jednotka má v názve orech a vedca, ktorý písal o vesmíre asi poznáš
majoLP: v podstate som kontrolovala dve knihy od slovenských autorov ... a presne tie knihy majú na českom martinuse aj iných autorov a aj názvy sú iné, ale pekne sedia s nápovedou :-D ... ostatné som nekontrolovala
Vložit příspěvek