Knižní odysea 2019
IVANA0123 - díky za echo, mi ještě nenaskočil, po refreši už ho vidím :-)
Já si s bonusem rady nevím.
Text příspěvku byl upraven 06.03.19 v 09:45
eLeR - jde o stejnou knihu, jen s malinko jiným názvem. Bylo to i v nějaké knižní šifře, kde to bylo nakreslené právě s ořechem a dělalo to zas problémy nám. Tady předpokládám, že máte ten ořech v textu
VVVEEE: Jediné co mě napadlo, je, že by to mělo být v seznamu e-knih na martinusovi.
Ještěrka2004: já vlastně nevim, jeslti mam hledat e-knihu a v tom něco bude nebo ta e-kniha s tim nesouvisi :D
Uf, a je to. Dneska se to zdálo hrozně snadné, problém byl v tom, že knih je tam mnohem víc (i neskloňovaných), a ne všechny správné jsem naopak znala. Díky za nápovědu k chilskému autorovi. Nepomohla mi sice nakonec národnost, ale hlavně oblast, kde bych měla název knihy hledat :)
Mám 5 z 8 a tápu - podle čeho víte, v kterém odstavci máte hledat kterou knihu? Dle svých správných odpovědí nebo z nějaké nápovědy Martinusu? :-)
Ad Tajný bonus: zobrazuje se mi, přišel mi snadný, ale zadané odpovědi mi to nebere :-/.
Mě chybí 2, 4 a 7. Nápovědy jsem pročetla, ale pořád se nechytám. Neporadil by, prosím, ještě někdo?
Tak odstavce víme podle toho, že už jsme knihy našli ;-) A já jsem se taky chytla toho, že jsem jinde v podobné diskusi našla, kolik knih by mělo být ve kterém
Chybí mi dvě knihy a fakt tam už nic nevidím (resp. to, co vidím třeba hned na začátku, mi to nebere). Přiznávám porážku a škemrám: mohu se s někým poradit?
tatjana1737: Podle dnešní první nápovědy tady - jak jdou hádané knihy za sebou -, jsem hledala v řádcích mezi těmi, které jsem už našla :)
Vložit příspěvek