Knižní šibenice - hra
neodmyslitelně patří k hercům
- - - - - - a / - / - - - - - - i
Pozn.: Autor zemřel přesně před devíti lety, ve věku úctyhodných bezmála 98 let.
Jejda, je to samozřejmě správně, Skříňka s líčidly, zadávala jsem to v noci a ani teď jsem si nevšimla hrubky. Mea culpa.
A dodám autora: Adolf Branald.
V pořádku, občas se to stane ;)
Nejlíp se u tohho obalují řízky...
- - - - - A - - - - / - - - - -
"tohho" je nápověda, něco z finštiny? ;-) Nebo mi chcete udělat radost, že v překlepech nejsem sama? :-)
Teď to je můj překlep :D...
woodward: bohužel výhled na televizi nemám, ale rádio si pustím ráda (i když ne s povídáním)
Trochu nešikovně jsem spojila nápovědu se scénou z jednoho českého filmu. Určitě ji všichni znáte. Kniha ve skutečnosti namluvena nebyla a úryvek byl natočen jen pro účel natáčení.
Nejlíp se u toho obalují řízky...
- - - - - A - - - - / - Y - - -
Text příspěvku byl upraven 28.09.17 v 13:27
Tu scénu jsem si vybavila hned a hledala něco s Annapurnou, ale teď nevím...
Jupí! Jasně, že to je ono! Bylo to to první, co mě napadlo jako nápověda. Škoda, že to ve skutečnosti neexistuje, protože namluveno to bylo parádně. Hned bych si to před spaním pustila. Je úžasné, jak režisérka uměla využít chvíle a jak filmová maminka uměla pohotově zareagovat.
Zůstaneme u těchto velikánů, ale pozor, pořád jste pod dohledem!
- - - - / - A - - / - - -
Má, spočítala jsem "sedlají", nikoli hádanku. Oprava:
- - / - - - - - - / - - - - - - - í
už mně koně sedlají
Vypadalo to, že VIKa má jasno, ale odpověď nepřišla, tak ještě napovím. Jako malá jsem nechápala, že sekera je za dva zlatý a (to) půrko za tolar. Tahle knížka mě ujistila, že jsem v tom nebyla sama:
- - / - - - - - - / - - - - - - - í,
už mně koně sedlají
mně se zase nikdy nelíbilo varovné pořekadlo o tom, co se přihodí těm pomalým vzadu
- - - - e - - - - - / - - - - - e / - e -
Vložit příspěvek