Knižní šifra - pomůže někdo?
Poradil by mi prosím někdo s tím ruským kocourem? Zkoušela jsem snad fakt už všechno:/ Také nevím bábovky a ohnutý meč
Tery_24
Na prostřední jsi si odpověděla sama :) kocour je ruská klasika: někdo a někdo, podívej se, v čem je meč zaražený a proč má zrovna takový tvar - jedná se o fantasy ságu, poslední roky ji znají i lidé, co nečetli knížky :) ještě prosím ten obraz s "francouzem"? :)
Text příspěvku byl upraven 29.11.17 v 21:57
Tery_24: 1.) Magický realismus. Autor pochází z Kyjeva. Iniciály MB. Kniha nese dvoučlenný název (jeden z nich je zdrobnělé dívčí jméno). 2.) už jsi tu knihu napsala. 3.) Jedná se o sérii knih. Tato kniha je třetí v pořadí. Pod stejným názvem jako knižní série je i seriál HBO.
monika4054: Už to mám. Jde o knihu, která již byla několikrát převedena do filmové podoby. Objevují se v ní tři duchové a jedny svátky, které se k nám kvapem blíží.
U pátého bonusu je drobná zrada v tom, že ne všechny uváděné knihy nabízí Martinus v češtině
Prosím ten kufr auta vpravo nahoře něco znamená? a ta díra v zemi u zelené kuličky také? díky
Akinaz: Kufr neznamená nic. Patří k té ženě. Ano, kulička něco znamená. Knihu jsi už mimo jiné pojmenovala ve svém dotazu.
Moc děkuji, Kocoura i bábovky už mám, ale ten meč mi pořád nějak nedochází :D
Knižní séri, která je natáčena HBO kanálem. Jedná se o cca 7 knih. Tato je třetí v pořadí. V poslední době se jedná o jeden z nejsledovanějších serilů. Poslední díl knižní série naní ještě dopsán, ale již v příštím roce, či dokonce až v roce 2019 bude poslední série.
Ahoj, nevíte někdo, co je ten myslivec mířící na zajíce? Nebo ta počítačová hra a ruka s amuletem hned vedle?
Komohana: Zajíc a lovec je kniha. U počítačové hry stačí opsat to, co vidíš na monitoru (jen přeložit do češtiny). A ne, není to amulet, ale placka. Stačí se soustředit na to, co na ní je. A hned máš název (ale jinak Anděl na horách.... jeho civilní povolání je...)
Ahoj, potřebovala bych poradit. Knížek mi teda chybí víc, ale tato mě žere nejvíc.
Diskuzi jsem snad přečetla celou, a nevšimla jsem si, že by se o tom někdo zmiňoval,možná proto že je to tak primitivní. :D každopádně nevím, co znamená ten ZVON S MĚSTEM.. Město bych tipla jak NY, podle těch budov, ale nevím co to má za spojitosti. Hledala sem na google a nic. Poradíte prosím? :)
Miky27: se úplně jedno, co je to za město. Soustředění se spis na to, v cem je, respektove z jakého materiálu, proto co to je už víš:)
Omlouvám se za chyby, autokorekt. Mělo to být- už víš, co to je, teď ještě z jakého materiálu.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevím co znamená ta věž pod tím letadlem, poradili by jste prosím?
Luccik7: Jde o to, kde se ta věž nachází. Postavila ji jedná středověká civilizace, má to co dělat s jazyky.
Já bych potřebovala vědět, jestli tam nebyla nějaká knížka, které ste si jen obtížně všimli? Chybí mi poslední a vůbec netuším, kde hledat:/
Má něco být malba toho domu? Nebo ta 'skluzavka' pod tím vánočním kostlivcem(toho už mám) ? Jsem už opravdu zoufalá :D
Vložit příspěvek