Knižní šifra - pomůže někdo?
tornado-lou: Ne, ale také to není kniha. Autor toto použil pro zaplnění místa.
Tak už mi chybí jen jedna, doplnila jsem pána se svíčkou a neměla jsem jednu, o které jsem byla přesvědčena, že jsem jí už psala. Můj dotaz se zapadajícím/vycházejícím sluncem trvá. Děkuji
JoannaB: pokud je to v levém horním rohu, tak to patří ke zvířeti pod ním.
Lucka1760: ano v levém horním rohu, zvíře už mám vyřešené, jen jsem myslela jestli to není ještě další kniha, protože fakt už nevím
Ahoj lidi,prosím o radu.Obrázek s ovečkama mi nechce vzít.Zkouším s dvojtečkou ( taky s otáznikem ) i bez a nebere mi to.
Podobný problém mám i s pánem se svícnem.Děkuji moc moc moc.
Ferratka: Člověk se svícnem je kniha, která byla již několikrát zfilmovaná. Jde v ní o tři duchy a svátky, které se k nám kvapem blíží. A pokud jde o tu druhou knihu. Musíš zadat celý název knihy (s pomlčkou a na konci je otazník).
Poradil by mi někdo, kdo má vyluštěny všechny knihy? Chybí mi jedna jediná a nevím, který obrázek (nápověda) mi unikla. Díky ;)
Dobří lidé, prosím: obraz s malířem, krvavé jahody a ten milion (zkoušela jsem směnka, složenka, dluh, závěť, dědictví, záloha, psaní, dopis a milion) (ano, jahody už mám :D)
Text příspěvku byl upraven 30.11.17 v 12:19
8130: moc prosím, taky mi chybí jedna kniha a jsem bezradná..:o) Pomůžeš mi?
Lluvia: Obraz s malířem je dílo irského spisovatele, autora knihy, která se jmenuje stejně jako pokračování Iliady a milion je na jistém typu složenky, na které člověk dostane vyúčtování např. služeb nějaké firmy, nebo zboží, které si objednal.
O té třetí věci nemám co víc napsat - někdy to stačí prostě zkusit. ;)
Lluvia:Milion = Je to něco, co Ti vystaví obchodník, když si u něj koupíš zboží.
Zdravím, neporadil by mi prosím někdo s tím zasněženým Karlovým mostem??
Vložit příspěvek