Knižní šifra - pomůže někdo?
ahoj kaca.ka: zapnula vypnula zapnula vypnula odhlásila přihlásila a stejně mi to nebere jsem v pasti ,ale moc děkuji za reakci a radu
jaslunce: To je fakt divné. Píšete to jako dvě podstatná jména. Něco někoho?
prosím vás nevíte někdo ten obrázek co vypadá jako Malá strana a pak toho ptáka na klobouku? díky moc
tak ted uz mi opravdu chybí jen ten obrázek co vypadá jako Malá strana, poradte prosím... díky
Mám vše. Moc děkuji za tuto diskuzi. Nemusela jsem se vůbec ptát, stačilo jenom číst :) Přeji všem štěstí ve hře :)
TAk porád mi jeden schází, Jsou něco ty dopisy vedle plačícího knírače?
Můj problém se zadáním byť správného názvu stále nemá řešení, kdyby vás někoho něco napadlo jak na to budu vám moc vděčná za radu děkuji
ja9cturad: jsou, první slovo jste použil v dotazu a druhé je napsáno na obálce, akorát v pádě Komu čemu :-)
Akinaz Díky, mám. Já to i zkoušel různě, ale špatně jsem četl jméno(popletl jsem si i a l
Takže hurrach; jistě, není třeba mít vče. ale z principu mne to štvalo
jaslunce: nemáš tam navíc mezi slovy mezeru? jak dáš dvě mezery,nevezme to....
Chybí mi jedna kniha, jediné, co nemám jsou ty dva obrazy - na jednom je malíř, na druhém krajinka. Někde se tu, myslím, psalo, že nic neznamenají, alev tom případě mě už nic nenapadá. Pomůže někdo ?
Lluvia: s tím milionem jste blízko, je to 1 slovo, začíná na f. vystavuje se f....
Obraz s malířem: napsal to to irský romanopisec, ktery zil v letech 1882-194, to uz musite najit snadno
submarine: Ten malíř... je to první slovo: obraz který malíř namaluje sám sebe
druhé slovo: malíř jinak
třetí a čtvrte slovo vyjadřují že je to mladík
Mě chybí 2 knihy ta s tím sněhem v pravém horním rohu a pak už nevím, snad razítko u vlaku?
Vložit příspěvek