Knižní šifra - pomůže někdo?
Řekněte si jinak, kde ta kráva je; je to i nadávka :-). A autor je spjat se seriálem Akta X nebo Californication.
k bonusu c. 7: v kniznej sifre 2 mal autor tiez jednu knihu, inspirovanu vlastnymi skolskymi casmi, bola to kniha pre deti, ktora bola aj sfilmovana :)
Podle Spielberga hledám, ale neúspěšně:( natočil film nedávno nebo už je to delší doba?
Číst si nápovědy pro bonus 7 je fajn, když ještě nemáte bonus 6. Včera jsme měli vánoční večírek, tak mi to moc nemyslí a Google nepomáhá :)
Navedli jste mne se Spielbergem a když si čtu životopis tohoto autora, divím se, co vše znám aniž bych věděla, že je to od něj.
Je tu někdo kdo by mohl poradit s následujícímy knihami?
1) myš v kapse
2)brýle s knihou
3)letadlo¨
4)stopy ve snehu
5)muz a zena v nemocnicni postely
6)ta deska s hieroglyfy
On toho napsal hodně a byl všestranný.
Stejně ale nejvíc souhlasím s Agathou Christie.
Poslední tajný bonus byl pro mě asi nejlehčí, v podstatě mi stačila nápověda s Agathou Christie a strýček Google :)
kocicka123111: 1) je to kniha nejen o myších :)
2) Brýle nejsou důležité. Jinak napište, co vidíte
3) Kniha od světoznámého francouzkého spisovatele a letce. Který se nejvíce proslavlil jinou knihou
4) Nejsou důležité stopy, ale barvy
5) Ti lidé mají nemoc, která se už moc nevyskytuje a důležitý jevztah mezi nimi
6) Ta deska patří k tomu opálenému pánovi, který je z nějakého státu a nějak se jmenuje
Prosím, mohl by mi někdo napovědět s první částí posledního bonusu? Už jsem zkoušela k tomu obrazu s domem snad úplně všechno....
all_smiles: protože jej někdo namaloval, ale bohužel mě to zatím netrklo:-/
Vložit příspěvek