Knižní šifra - pomůže někdo?
Dobrý den, chybí mi 3 knížky se kterými si vůbec nevím rady. Už sem zkusil úplně všechno. Některé tady už byly víckrat napovězené ale pořád nemůžu na to přijít.
1) Zasněžený most
2) ta věž která vypadá jak babylonská věž
3) to růžové a
damik15 1) v jakem meste most je+rocni obdobi
2) uz jsi si odpovedel/la
3)je to americky spisovatel 19. století
Aja: Poslední tajný bonus byl pro mě asi nejlehčí, v podstatě mi stačila nápověda s Agathou Christie a strýček Google :)
jestli to z tohodle nedáš ;-)
Text příspěvku byl upraven 01.12.17 v 13:43
Rád bych se pouze zeptal, jestli to divné vejce pod tím stolem s citróny patří k tomu?
Děkuji.
submarine: díky, to by mě fakt nenapadlo, ale mám vše a konečně můžu jít klidně spát :D
poradte s tim obrazem bonus 6..googlim jak o zivot a nic a strasne me to vytaci..
Vinton666: to vejce pod stolem je měsíc na obloze a patří k tomu chlapíkovi na koni,co nemá hlavu....
U posledního bonusu mi nejvíc pomohl Google. Jak z první části, tak z jednotlivých úvah v druhé části se dá vyndat jedno klíčové slovo, které stačí zadat do vyhledávače a na třetí pokus jsem se trefila. Ale hodně mi pomohl v té druhé části Exupéry a Erikson. :-)
8130 diky moc.porad jsem chodila okolo,vyzkousela kde koho a uz aspon chapu spojitost s tim Vikingem a Strýčkem :) super rada
Nápověda k 2. části tajného bonusu č. 6:
povídky, tvorba pro děti, filmové scénáře, pilot, Británie, jeden z film.scénářů režíroval režisér, který natočil Střihorukého Edwarda
Tak já fakt nevím. Mám jich 63 a nemůžu najít tu poslední. Ten obraz s domem to není, tak fakt teda nevím.
Napadá mě akorát, jestli patří ten otvor pod kompasem k tomu modrému vedle (to ale už mám)?
Lenies93 Děkuji..Ale ještě jsem se neprokousala první částí 6 bonusu..Už jsem zkusila kde co..Vůbec nevím
Silwinka87: Co se dělá na tu věc, na které je ten obraz vyobrazený?+ hlavní objekt na tom obrazu.
Jennkie..Moc děkuji..Zadávala jsem to podobně,ale tohle mě nenapadlo..Díky moc
Vložit příspěvek