Knižní šifra - pomůže někdo?
HOTOVO! Mockrát děkuji za poslední nápovědy a i za jiné samozřejmě. :-) Luštila (luštili) jsme letos šifru poprvé a byla to vážně zajímavá zábava :-) Hodně jsme se u toho bavili :-)
Jste super :-)
Lidi, já už nevím... Myslím si že mám všechno, ale pořád mi jedna kniha chybí a já nevím, o co by mohlo jít. Opravdu ten obraz s domečkem nic není? Jinak jsem v háji... Prosím, volám o pomoc, slituje se někdo?
Gembor: Ano. Před chvílí jsem ho zadala, opravdu si myslím, že jsem nic nepřehlídla... Ale očividně ano, jen to prostě nevidím.
ajajaj... tajný bonus číslo 6 ... a já už myslela, že mám ,,vyhráno,, :-D
pokud se nemýlím, jedná se o obraz s domem na samotě? :-) pokud ano, neměl by někdo nějakou nápovědu? :-/ děkuji
Dobrý večer,
Chybí mi 4 knihy, prosím o radu.
Pravděpodobně: Stalin (uprostřed nahoře)
Apoštol s mouchou (vlevo dole nad autem)
Růžové A (Vlevo nad klaunem a pod mečem)
Ta věc kolem řeky (Pod letadlem uprostřed nahoře)
Ahoj, prosím potřebovala bych poradit ohledně toho mozku (otevřené hlavy), vubec nevím :\
letale
dílo o německém filozofovi.
vládce jinak + čemu vládne.
barva...v roce 1995 byl podle knižní předlohy natočen film
anglický název knihy. Je to o věži, která měla být vysoká až do nebes, a řece která protéká blízko té věže.
Snad ti to takhle stačí :)
Text příspěvku byl upraven 01.12.17 v 20:38
Gembor: pomôže ti, keď identifikuješ presne o akého vtáka ide, potom nájdeš názov knihy ľahko
Našla som 63 kníh. Potrebujem nájsť ešte jednu, aby som sa dostala k bonusu. Neviem ale, ktorá kniha mi chýba
Jestli vám něco chybí a nevíte co, tak pište do zpráv. Podíváme se na to :-)
Prosím neměl by někdo nápovědu k 2. části 6. bonusu? Zkusila jsem snad všechno...
letale
Ano to je ten filozof
Adel123
Spielberg natočil podle knihy autora, kterého máš uhodnout, film
Ono se stačí podívat několik stránek na této diskuzi dozadu. Dobré nápovědy už tu byly. I mně pomohly ;-)
Adel123: mal knižku pre deti aj v sifre 2 a čerpal z vlastnej skúsenosti pri nej
Vložit příspěvek