Knižní šifra - pomůže někdo?
Ahoj, poradil by mi prosím někdo s tou myší v kapse? Jinak vše kromě obrazu farmy na malířském plátnem mám vše. Rád poradím. Díky
Gjallar, mys: americky autor, nazov knihy je o com pise - vidis to na obrazku
Tak konečně po měsíci všechny knihy. Moc děkuji všem co tady tak rafinovaně pomáhali. Zamotala jsem si hlavičku a mám radost, že jsem to vyluštila pomocí vašich ne úplně konkrétních nápověd a vlastní hlavy. Moc děkuji, že tady nepíšete prostou odpověď, ale funguje to tady na indíciích a nápovědách. Děkuji.
VIKa:
Moc moc diky! Hledala sem to celou dobu a nebyt te napovedy s kniznim klubem, kdy sem projizdela vsechny knizky s domem, tak bych to nenasla ;D velky dik :)
Prosim pomoooc, posledni kniha chybi, uz vim ze bryle na knize patri ke knize, toho pana s kahankem a svatecni tematikou mam, ten skritek vedle nej s vanocni kouli patri k nemu?? Mesic patri k jezdci? ja uz fakt nevim... predem dekuji za kazdou radu...
Skriatok je samostatna kniha, napisal ju filmovy reziser
Text příspěvku byl upraven 01.12.17 v 23:29
Zdarec poradi jeste nekdo napovedu k tomu platnu a domu už to zkoušim 2h a nic (bonus6)
ja9cturad: díky za radu. dopisy mám, ale v tom případě mi chybí brečící muž :D
Chrumkaa diky, ale jak si lamu hlavu a googloji, porad jsem evidentne uuplne mimo...
Nevíte prosím (chybí mi 3 poslední knihy).1. Babylonská věž 2. Zajíc s policistou 3. Obraz domečku s dřevěným rámem
Ahoj všem, chybí mi jedna knížka a hotovo :). Mám dotaz, pravděpodobně mi chybí kreslený barák (jeho modifikace :) ), ale ať to zadávám, jak to zadávám, tak mi to šifra nebere. Buď to tedy není ono, nebo je chyba jinde. Stalo se Vám to už někomu? A co s tím?
Babylonská věž je ukazatel místa, duleřitá je ta řeka - řeky pod ní a je to anglicky
Zajíc je králík a nepatří k němu policista, to je extra kniha. ale ten myslivec
Text příspěvku byl upraven 02.12.17 v 12:09
Je tedy něco ten západ slunce za "zajícem", nebo růžová oblaka, koule pod stolkem s plody??
KPetraK: Ne. Západ slunce patří k zajícovi, růžová oblaka k ptákovi s věží a koule patří k tomu jezdci.
Vložit příspěvek