Knižní šifra - pomůže někdo?
jo, tak to sedí, co jsem si myslela, jen tu knížku nemůžu pořád najít. Všechny pokusy selhaly :-)
No já mám strach že radím moc, ale někdo to tu už psal, pořádně si prohlídni ty křídla.
Děkuji na rady s těmi křídly, už jsem na to přišla :) Péťo, opravdu se zaměř na ta křídla, nezáleží na barvě, roztažení, ale jaká na první pohled jsou ;)
Jo, já už to mám, ale jen jsem to trefila, aniž bych našla knihu s tím názvem. Google mi předtím nepomohl
Moc nerozumím tomu proč admin sloučil dvě vlákna, přijde mi to teď méně přehledné. Kdo to bude chtít číst od začátku pro tento rok, tak se toho brzy nedohrabe.
Já považovala loňskou šifru za uzavřenou a jede se nanovo, proto jsem tam dala i rok do názvu. Teď budou muset lidi listovat a listovat.
Jinak, s věžičkami jsem zase dutá :-) Proběhla už spousta pokusů s jedním známým městem :-D
Text příspěvku byl upraven 29.10.18 v 14:07
Tak věže už mám, je třeba se mrknout trochu vpravo, rýsuje se tam ještě kupolovitá střecha.
Chápu, že jedna kniha je ten pták, ale 5 knih? Si děláte srandu? :-D
BTW: ta kniha ve slovenštině, nemusí být ve slovenštině. Mě to vzalo i v češtině
Text příspěvku byl upraven 29.10.18 v 18:56
Jde o knihu která bude odtajněna až 3. 12. na obrázku je pouze malá část :)
nasel jsem jich 8...kdyz jsem hledal kridla, nasel jsem 2, to same se zrdcadlem a s ptakem
Vložit příspěvek