Knižní šifra - pomůže někdo?
Poradíte mi niekto toho chlapa v divnom brnení , ktorý je vedla toho obrazu s tankami?
Aneta0895: Je vojevůdce jedné země dálného východu. Název knihy je jen to jedno slovo. Psané tak, jak slyšíte.
Lehlerin : rozprávka o dievčati ktoré sa pichlo trnom ruže v - množnom čísle.
Ellise: Už to tu zaznělo - zaměřila bych se víc na jméno autora než na knihu. :)
angerine - z kajaku na horském jezeře se vyklubala nějaká krabička od sádla... Mimochodem - celou noc mi hlavou běhají nejzávažnější ženské problematiky, jaké si dokážu představit - a donut nikde. Zato však se vyplatila exkurze do architektury 28.11.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 06:41
Jo, jo - 28.11. už mám taky nějakou dobu uhodnuté.
Jinak, na ty přepravky (či co to je) si počkám do zítřka.
btw. ten "donut" má být ten tvar, co se odkryje 22.11.?
Jo, přesně ten. A ty yettiho chodidla vpravo od něj mi taky nedávají spát... Kromě krabičky od sádla mě napadá už jen kočičí toaleta. Tak uvidíme - nejpozději zítra.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 07:06
mol378: nejsou yettiho chodidla :) dříve napovězené "A je to v pudeli, pane Hrábě"?
Jája22 - tak hotovo, ale jelikož neznám knihu ani modifikaci, tak kombinace sokolího zraku, asociací a obrovského oslího mostu z Vaší nápovědy - díky!
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 07:53
23.11. podnikneme výlet od pošty do říše Ondřeje Sekory nebo bratří Čapků
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 08:22
Ten donut by mohlo byt nejaky bludiste nebo deskova hra... ale co je ten copanek?
mol378, krabička od sádla ne ;-) Je to přímý důsledek dlouhodobého působení kryptonitu :-D
Slipouš - ach bože, ano, ty barvy - ovšem oblast mnou nenavštívená, takže se jdu věnovat otrocké práci s vyhledávačem.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 08:45
Slipouš - na pozadí oblohy s hlavou v oblacích. Jinak díky mému celoživotnímu příklonu ke katastrofickým scénářům vyšla u krabičky od sádla hned ta první předpokládaná, tj. definitivní varianta
mol378
Chtěla jsem si na to počkat, ale dneska jsem našla odvahu, abych přímo zadala do vyhledávače na Martinusu asi nejhrůznější věc, která ženy v některých kulturách postihuje, a na jedné z takto nalezených knih je podtitul (jmenuje se to podtitul, když je to na obálce vlastně nahoře?), který mě navedl na odpověď. Barva donutu taky pomohla.
R.A. též jsem se pídila v jiných kulturách, asi jsem naivka a nevím, co je život :-)
R.A díky. Na první pokus. Nejhrůznější věc co se děje ženám v jiných kulturách.
mol378: to se omlouvám, mě to po přečtení hlášky naskočilo okamžitě, přestože jsem knížku nikdy nečetla.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 09:26
Tak, teď všichni poposednou, a pošlou natvrdlýmu Slipouškovi další indicie, jak k nebeskýmu portálu tak k donutu. Děkuji ;-)
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 09:12
Vložit příspěvek