Knižní šifra - pomůže někdo?
R.A. - bylo to "to", co ze všech stran obracím od včerejška v Martinusu. Navedla mě až Vaše pomoc s podtitulem, dík.
Slipouš - co furt máte s obloukem??? Hoooodně se zakloňte a uvidíte vrchol.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 09:22
Chtěla jsem se tak zeptat :D v obrázku je opravdu jen 64 knih? nebo je jich tam víc? Protože je ještě dost okének a já už mam 57 knih.
VVVEEE někteří už mají i více, takže zachovejte klid, ke konci si jen s uspokojením ověříte svůj dobrý úsudek
uff z dnesniho obrazku mam knizky uz z drivejska.... ale ta krabicka co pripomina bazen tak u te si musim pockat asi na zbytek, jelikoz me nic nenapada
pestas - mrkněte na nápovědu od Slipouše, podle ní i já, naprostý ignorant žánru, mám správný výsledek
mol378 ano, dokonce i bez toho vim s cim nebo kym to souvisi, ale porad nic
mol378 aaaa asi na pomilionte jsem nasla tu spravnou knihu:) dik za "fatalni" napovedu:)
Ať hledám, jak hledám, ta krabička sádla mi nějak nedocvakává ani s nápovědami...
castiglione, jestli víte, o jakou postavu jde, tak já Vám jenom říkám, že ten už to nerozchodí.
Kdo by neměl do čeho píchnout, mohl by mi pomoct s růžovým spacákem nad židlí, který spatříme v celé kráse 5.12.? Jen malinké ťuknutí něčím ostrým do čela?
No teda:o))) Teď by mě ještě zajímalo, jak na to Slipouš jen z rožku krabičky přišla!
Copak Slipouš! A jak Vy na donut? Nemáte si co vyčítat!
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 12:44
A zároveň děkuju Mol za zamotání hlavy ohledně Sekory a Čapků - kde je sakra nějaká souvislost?
Angerin: přesně, taky nad tím dumám, napadají mě jen různí hmyzáci, ale u nich taky končím :(
Jája, nekončit, pokračovat. Zastavíme až u vody.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 12:51
Už jsem vyzkoušela všechny hmyzy, co znám!
Donut byla čistě empatická dedukce - výrazné tituly z poslední doby, které by se daly nakreslit.
Vložit příspěvek