Knižní šifra - pomůže někdo?

mol378
Pravda... i když, na to nepotřebuju seminář, na to mi stačí studenti :-d

Jo, to občas taky ;) Jen nevím, jestli čího mozku se ten brainwashing týká, jestli jejich nebo mého...

BTW. to žluté se vážne jeví jako Líza Simpsnová :D tu knihu mám, byla to jedna z prvních variant které sem skoušel k tomu, z čeho vylezli šachy. Možno to nekoho trkne. Je to román s dost úsmevným nazvem od izraelského spisovatele.
Hmyzák je uplne nekde jinde než Líza :D
Radeji si ale počkejte, ja mám už 59 knih a ted budu mít málo prekvapení při dalším odhalovaní obrazku.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 14:54

Alkes - díky, ale už jsem psala, že s hmyzem mi pomohli chrostíci ;o) Gilmorova děvčata stejně neznám:o)))

Viktor - no to jsou teda věci.. šachy jsem dala na první dobrou, takže tudy cesta nevede, jdu pokoušet Izrael.

viktor - hm, tak to mám, ale pochybuju, že ta kniha je v okénku nad židlí, na kartě knihy není žlutého nic, růžová sice ano, ale ve vysloveně lineární podobě. Objev díky záměně zvířete na skále.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 16:20

Viktor - ehm - tak to taky mám, už asi dva týdny:o))) Akorát mě netrklo, že to je ono, páč to vůbec není růžové..
BTW, co piješ? Já suché martini.

Mol - ale on ten obrys poměrě odpovídá.. Ještě by mohl být na políčku 6.12.?
A to růžové na židli by teoreticky mohla být další kniha..

Hele, zítra asi vyjdeme na prázdno, co?
Furt nemá ten donut, co má být ženským problémem (jako jo, cosi mě napadlo hned, ale to by mi chlívek určitě nesežral) a ten oblouk, co není oblouk (ani tunel, ani portál, ani brána, ani jeskyně...) a když se zakloním, mám vrchol...

Bude to ono, protože když to už máš vyluštení, tak v tom obrysu je videt spodek té knihy kde jsou ve znaku 2 hadi proplétající se do symbolu nekonečna ;)
Jenom to ruzove jak píše Angerine bude asi jina kniha, nebo možno ruzovej obleček :D a v linearní podobe je fialová a to by asi tak sedelo s obrazkem pač ružova je až pod ní.
nevím na koho bylo to Martini, no když sme už u toho, tak ho piju taky (protrepat, nemíchat) :D
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 17:05

a ten ženský problém není ani tolik problém, spíše zákrok prováděný u žen v jiných kulturách

Slipouš: Byli tam proto, že na ně studenti reagovali nadšením ve smyslu "jééé, tam je mravenec, to je dobrýýýý" :-D A já psala dizertačku o věcech, které jsou testovány na dětech.
A jinak koukám, že další učitelka? Taky jsem se právě vrátila z výuky...

trk : Pokud myslíš tu černou čmouhu, tak sem myslel že to je Isengard nebo Mordor, skoro, no Tolkien to nebyl zato jinej moc moc slavnej spisovatel od ktereho už 1 knižka v šifre je.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 17:40
Vložit příspěvek