Knižní šifra - pomůže někdo?
Ale k 28.11., ty tvary sem byly zavlečeny dopoledne.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 18:44
Když mě se nechce zkoušet všechny varianty na věže, stožáry, paneláky a jiné výškové stavby :-d Takže si vychovaně počkám, až se objeví obrázek a budu doufat, že s ním někdo napoví, až budu vědět, co vlastně hledám :-d Jak jste schopni z rozmazaného fleku cokoliv uhodnout je mi záhadou.
mol, angerine : stoprocentne budem vedet až když se to odekreje...jinak ješte 13 políček je začmoudenejch a nám zbýva už jenom pár knih (me 5).
trk : hororový král ? na minule str. jsem psal že sem si myslel že je to Mordor ( co je typické pro Mordor ? ) spojte si tyto informace a vyhledavač knih vám určite pomuže
jo ten most nahoru taky nerozumím
Ježííííš, to bolelo. Mám flek. Su dobrá. Pochval se, Slipoušku, nikdo jinej to neudělá...
Díky, žvejkačky moje růžový. A žvejkačci taky.
Jdu si nalít gin ;-)
Ale ten most je blbost, kašlete na něj. Slipouš se ptal na oblouk a já jsem odpověděla, co má furt s jakým obloukem, že se má radši dívat nahoru, do výšky. Proč tady ten most přežívá, netuším. Zapomeňte na něj.
mol378, a nejvíc nejlepší čokoláda bývala na ledňáku Jumbo ;-)
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 19:05
Slipouš, to mi nedělejte, já už propadla sebeuspokojení, že mám pro dnešek pohov a Vy toto mně?
Jó, už jsem to s vertikálním mostem pochopila i já!
Hele, uzavírám růžovou debatu s tím, že to je možná pijanův šátek kolem krku, aby tam netrčel jen tak..
.. a ráda bych vaši vrátila k rohatému pánovi s nástrojem z Hornbachu a tomu, co se mu vznáší nad rukou. Prošla jsem všechny ptáky, holubice, hrdličky i labutě.
Jinak par dnu spatky tu nekdo psal, ze ma brusicky ziletek... nevíte nekdo zda to souviselo s donutem, nebo je to jeste neco co nemam ?
Angerina - já hejna, houfy, číslovky, peří, perutě, křídla. Házím na to dnes už slepičinec!
Brusičky žiletek jsou moje. Stojí na tom pozadí, co leze za roztíkací dámou.
Slipouš, škemrám o nápovědu k leňáku Jumbo - WTF jako? Nějaká krajová specialita?
mol378, to byla mimoknižní reakce na to, jaký bubliny byly z HubaBuba žvejkaček. Jsem se nostalgicky zasnila do doby před a těsně po plyšáku...
Dávám pauzu, 19 hodin, jdu se podívat, co dnes vymyslel zas ten donut z hnízda bílých ptáků.
Ahoj :)
Poradil by mi prosím někdo s vyobrazením tanku na obraze?
A také jsem stále ještě nepřišla na tu knihu s hadím znamením...
Slipouš : jo už tomu rozumím, to roztíkací jsem si hned nepochopil :D ale stejne nevím co ty žiletky :D
obraz je obecně označován... za co? A tanky se objevují v době... čeho?
Kniha beletrie obsahuje... co? A had si pojídající ocas zobrazuje... co?
Domino - namalovat krásný obraz není jen tak, je to... A pak - co je vlastně vyobrazeno? Konkrétně tanky, ale celá ta situace..?
Zjednodušeně, zamotaný had požírající svůj ocas připomíná jedno číslo, které se používá jak ve své vertikální, tak horizotální podobě - a v té znamená...
Vložit příspěvek