Knižní šifra - pomůže někdo?

Viktor: A kde si člověk může nabrousit svůj intelekt, protože tam dochází k setkávání zemské a vesmírné energie a to je čistá pravda? (Slipouš tam určitě i spí!!)

Díky vám obema za radu, ono jenom to "brousičky žiletek" je vynikající, proste mi to ale nedoplo :D
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 19:28

Angerine: Rohatý pán Hornbach a jeho pták... je kde? K odkrytí 13.12.? Pták nevidím ;-)

v rozluštenem šachu je videt rohy, a po pár dalších dedukcích se podarilo vydedukovat ty rohy, a ted se dedukuje to co je videt za tema rohama :D

13. 12. už nebudeme luštit, ale louskat ořechy - myslela jsem mezi 3. a 4. 12. Nad rukou má jakousi ptačí mrtvolku nebo co.

Slipouš - nářadí hodně těžké. Také myslím, že pták patří ke svalnatci v helmě.

Z mého pohledu předpokládanou výstrojí. Wiki praví, že jeho tatík byl teda ještě větší šéf, ale tentok je hned po něm. Ten na obrázku vypadá na řadového bojovníka.

To jsem si oddechla, jsem myslela, že mi nějakej masonaklepávač uniknul ;-)

Pátrala jsem a pan bratříček pána s helmou se jednou proměnil v ptáka. Tak snad k tomu ten opeřenec opravdu patří.

Ještě si už několik dní lámu hlavu s těmi kopci nebo snopy nebo co to je.....Zkusila jsem různé synonyma a množné čísla a prostě nic.

Kate724: je jich určitý počet a jezdí se na ně v chladném období roku ;-)

Slipouš : tak tak :D :D
Angerine : ono tak jak nástroj z Hornbachu typický pro pana s helmou má svúj vlastní název, tak má název i typická zbran jeho tatíka a to bude teda tá čepel pod chodcem z vesmíru. Že by se bratricek pana z helmou zvaný Trickster menil v okrídlence nevim, ale to by asi vysvetlovalo pritomnost toho ptáka. Tak by sme je meli v jednom obrazku všechny 3 známé kluky z dané tématiky.
Text příspěvku byl upraven 20.11.18 v 20:25

Slipouš : u mne nahoře stejne, taky 5.12. jenom 4.12. asi mám všechno. Zato si myslím že krom toho rámu nemam 3.12.
Vložit příspěvek