Knižní šifra - pomůže někdo?
Jupí, bonus vyřešen. Malá rada: výsledný časový údaj z první věty uhodnuté knihy napište jako číslo :-)
Text příspěvku byl upraven 21.11.18 v 11:21
Bonus mám a nebylo třeba všech odpovědí, ale vypočítaný či uhodnutý výsledek není odpověď, je třeba si pořádně přečíst zadání a ne jako já tam stále cpát výsledek a divit se, proč je to špatně ;)
VVVEEE: občas je potřeba mužům navykládat nějaký ty pohádky...o to více, pokud jsou mocní
adlenka: jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se nemohl dopočítat, protože jsou všechno jen sčítala a divila jsem se, že to pořád ne a ne vyjít :)
VVVEEE: super :) K H bych řekla, že bylo zfilmováno, což ovšem není nic neobvyklýho, vzhledem k tomu, že se jedná o slavné dílo. Možná pomůže, že se nejedná o smrt konkrétního druhu opeřence
Text příspěvku byl upraven 21.11.18 v 11:47
C stale nic
myslel som, ze mam H, ale totalne ste ma zneistili, kedze mi vysledne X nesedi
Riokai
Google a zadat si první tři slova otázky a hledat. Název tělesa Vás praští do očí.
Mohl by mě, prosím, někdo ještě popošťouchnout s tím D z bonusu? Zadat první 3 slova otázky do googlu byl první nápad co jsem měla, ale těleso nikde :-/
Ehm - děkuji za nápovědu s rovnicí.. Nicméně stále nemám detektiva. Dopočítala jsem se zpětně z výsledku jakéhosi pořadového čísla, ale nic rozumného českého mi z toho nevypadlo.
Vložit příspěvek