Knižní šifra - pomůže někdo?
Stork: Malé dítě si staví z ... (cihliček tvaru krychle tedy z ...) a postavilo z nich osůbku. Ta je na obrázku ;-)
Musvar: Nebo takhle https://2012patriot.files.wordpress.com/2012/08/emperor-soros-emperor-620x274.jpg?w=816&h=9999
RennyWest: s opožděním velké díky.. mám všechny hledané knihy :D. U toho psa jsem si trhala vlasy, tak jednoduché ale prostě mi to nenapadlo a ten Samuraj mě potrápil .. ještě jednou velké díky ;)
Hotovo! Velké díky všem napovídajícím, vaše nápovědy byly skvělé, už jsem psala, že diskuse zde byla ještě zábavnější než Šifra.
Stork mohla bych jeste poprosit o napovedu v podobe poctu alov v nazvu knizky? Porad na to nemuzu dojit:(
Chci se zeptat, jestli ten jelen patří k té bohyni, nebo je to samotná kniha. děkuju
Takové ty šedé uši nebo skořápky vedle náklaďáků - to je taky kniha? A jestli ano, mohl by mi někdo poradit? Děkuju.
Lehrerin - myslíš ty mezi náklaďáky a králem? Je..
Mám vedle počítače nalitou vodu v *něčem*. A když budu nešikovná, tak se něco stane. Jo, a je to on ;)
Hm, a to jsme si zrovna říkala, že půjdu vařit oběd...
A tedy rychlé a jasné jak pro koho, já mám zatím dvě knihy a stejně nevím, co s nimi pak udělám :-(
ddkk: Tak knih už mám pět... Jen prosím kopnout, co s nimi mám dělat dál - že by měly něco společného mě nenapadá.
Vložit příspěvek