Knižní šifra - pomůže někdo?
Já mám 11 knih, ale musím se přiznat, že jsem trochu podváděl. Vyplňoval jsem náhodně knihy, co mě zrovna napadly a kupodivu jsem se skoro vždy trefil. Z dnešním obrázkem si však vůbec nevím rady.
Ahojky všem, myslím si, že je to dobrý nápad, samozřejmě jak píše zakladatelka diskuze, né psát odpovědi, ale pomocí nápověd :-) Já jsem třeba s dnešním obrázkem úplně v koncích... a jak jste na tom Vy?
Nemáte někdo nápovědu k tomu sněžení?
Ženu už mám. A k včerejšímu obrázku mohu taky napovědět.
VIKa: prozrazujete trošku moc :)
Text příspěvku byl upraven 25.10.17 v 17:47
Ale ten dnešní obrázek se mi nezdá, že by tam opravdu přímo nebyla žádná kniha.
V tom asi nebudu ani po skončení šifry :) Jestli to nakonec není tak, že tam jsou zašifrované i nějaké rezervní knihy, které nakonec nejsou použité :)
Já jsem absolutně na hraně s tím negativem... poradí mi prosím někdo?? :-)
Ty jo, nestihla jsem se sem dnes během dne podívat a taková velká diskuze :) Moc děkuji za nápovědy, opravdu mi to pomohlo odhalit dvě knihy, ovšem tu Audrey Hepburn pořád nevím, asi jsem toho zatím přečetla příliš málo :D
Dominik V: u toho negativu Vám pomůže, když se pořádně podíváte, co na něm je vyobrazeno.... Iniciály autora jsou M. P. :-)
šejnohojc, tam žádnej negativ není. jenom "souvislá řada snímků určená k promítání"... a motiv snímků je též velmi důležitý.
Vložit příspěvek