Knižní šifra - pomůže někdo?
tabackej: Jo díky moc, já hledala životopisy o Audrey, ten film mě nějak nedocvakl :D Přitom je to tak jednoduchý...teď jsem se ale spíš zasekla na tom filmu/negativu...jdu pátrat, když se objevily nové nápovědy od marfik88, VlKa a Falquar...díky všem ;) už se těším na zítřejší okénko ;)
Marylaa: já jsem jako pochopila, že je to v noci a že je to nějaká krajina...ale u tý výzvy mám vždycky problém, že když netuším, že ta kniha existuje natož pak název nebo příběh, nevybaví se mi u tich obrázků nic, tak pak googlim různý hesla a doufam, že mi to tu knihu vyhodí :D momentálně mám strategii vyhledávání hesel na webu martinusu, protože všechny ty knihy oni prodávají, tak tam někde musí být :D
To se blbě napovídá když tu knihu člověk nečetl :) a ví jen název uhadnuty podle napovědy
Mám to! :D Díky moc...ale tu knihu jsem opravdu neznala, tak aspoň se člověk něco nového dozví ;)
Mám asi osobní problém s tím ptákem... at zkusím co chci... :( Btw je ten bílý strom něco?
Tak z dnešního už mám 2, ale ty kalhoty mě nějak zaseklo, vůbec nevím :-(
Ty kalhoty už mám, při náhodném psaní jsem to zrovna trefil. Bez zbytku obrázku to ale nejde poznat, to podstatné chybí.
a jsou kalhoty obsaženy v názvu? Já odhalila toho vánočního pajduláka, ale myslím, že ten se dá zvládnout dobře.
Tak jsem konečně rozluštila toho vánočního trpaslíka. A než jsem trefila správnou knížku, mám i jinou náhodně.
tak snad jen autor knížky i filmu rád do svých projektů zapojuje Johny Deppa:-)
To dnešní: na první pohled to vypadá jako řeka, ale není to řeka, ale stojatější voda
Vložit příspěvek