Knižní šifra - pomůže někdo?
Mohu vám prosím někomu kdo máte všech 64 knih napsat o radu k "panakovi z cihel" mám knihu myslím že i správnou ale nejde mi do šifry zadat.
Pajuška59
tři slova:
1. chlapec, hoch jinak
2. z
3. batole staví věže z dřevěných ...., lego se skládá z různobarevných ....
Text příspěvku byl upraven 06.12.18 v 15:23
Uf, no to byl porod. Dobrá rada pro ostatní luštitele bonusu - dejte to první, co vás napadne a neříkejte si, že je to moc lehké, že to určitě nebude ono:o)))
Ryšava, nápověda je na str. 212 této diskuze
Text příspěvku byl upraven 06.12.18 v 15:37
Prosím vysvětlíte mi, jak funguje bonus? a pořád mi nejdou šípkové růženky...
Text příspěvku byl upraven 06.12.18 v 15:58
Kdo mi dá nápovědu na druhou knihu z bonusu?
Nějak se nechytám to co mě napadlo to není, asi nad tím moc přemýšlím.
Děkuji
Připadá mi od některých trochu líné, že se nenamáhají přečíst si dvě stránky dozadu a pohledat nápovědu ani na dnešní bonus a hned se ptají znovu.. Někdo si dal námahu nápovědu sepsat, jiný se ani neobtěžuje ji přečíst. :o(
Hm, tak s bonusem se ještě nechytám... mám básničku, je mi jasné, na které knihy to vede včetně příslušné země. Ale, co mám napsat do řešení? Poradí někdo, prosím?
Text příspěvku byl upraven 06.12.18 v 16:39
Zizvk - jak se píše v předposledním verši, většinou z té země pochází jiný druh literatury. Ale jsou i autoři, kteří nás dokáží rozesmát.
Mám tu trojici indicií bonusu, ale nějak nevím, jak dál...Jak jste se dostali k básničce teda fakt nechápu...
Pomohl vyhledávač Martinusu - ti "tři králové" mě dovedli na správnou stránku k levelu ll.
Jojojo, už mám básničku...
Text příspěvku byl upraven 06.12.18 v 17:08
Uff, tak už to mám. A jak píše Angerine, hledala jsem v tom něco mnohem komplikvoanějšího, než to je (a pozor na překlepy :-) ).
JO, mám a děkuji Angerine za nakopnutí :), cesta byla trošku složitá, závěr už nikoliv.
Prosim o pomoc s bonusem.... mam ta slovni spojeni a ne a ne se hnout dal a najit basnicku:(
K bonusu... Vůbec mi nejde do hlavy, co mi chce ta básnička říct (o instrukcích k ní samotné ani nemluvě). Můžete mi poradit, prosím? :-) Díky.
Kaaa - tak znovu: Jak se píše v předposledním verši, většinou z té země pochází jiný druh literatury. Ale jsou i autoři, kteří nás dokáží rozesmát.
Pestas - která slovní spojení? Co se objeví u tří knih uhádnutých podle emotikonů, nebo už jsi o krok dál?
Vložit příspěvek