Knižní šifra - pomůže někdo?
Prosím Vás o radu. Pořád mám problém s tím filmem a měsícem, pak ještě to moře s lodí a sluncem.
Dům na plátně není samostaná kniha - viz předchozí diskuze - patří k té malé zelené věci nad plátnem ;)
Text příspěvku byl upraven 10.11.17 v 09:38
Majáček: negativ pojmenovaný máte a měsíc ukazuje na dobu, kdy svítí ;)
Text příspěvku byl upraven 10.11.17 v 10:01
Tak ještě ten negativ nebo film s měsícem a sníh, krev a růžové obláčky. Snad to dohledám. :)
Text příspěvku byl upraven 10.11.17 v 10:01
majáček: už jste blízko koukněte na film kdy to je tedy jaká část dne a spojte ty dvě slova...
u krve a sněhu - jaké mají barvy????
myslím, že růžoví obláčky patří k vlaštovce
V jednoduchosti je krása :D a krev a sníh??? zaměřte se na barvy - obláčky jsou k ptáčkovi
Neporadíte někdo k tomu podivnému vozidlu a muži v slunečních brýlích v levém dolním rohu?? :-)
Vozidlo je série knížek polského autora pro děti. Muž jinak a auto hovorově.
Mannka a Jája22: moc děkuji. Tak jednoduché. Jsem hledala všechno možné, jen toto mě vůbec nenapdlo. A co ten kluk , co odchází z dveří?
Ten kluk není kluk. Je to postava z jednoho fantazy. I film podle toho byl, vlastně 3 i když ta kniha je tenká.
Odpadlice: Díky za nápovědu. Přišla jsem na to.:) Děkuji všem, jak si tu pomáháme. Je to fakt super. Jedna soutěž a jak to semkne lidi a poznáme knížky, které bychom požná nikdy nečetli. Myslím si, že je to cílem této knižní šifry. :)
janunulenka: Auto-muž jinak, auto jinak. Jinak to auto ten onen zdědil a je nezvyklé.
To auto ma motor s ferrari :)) I když kdo neví, tomu to nic neřekne, spíš to nakopne někoho, kdo si to nedal dohromady s něčím co přitom zná :)
janunulenka: ten muž s brýlemi je spojen s jedním velmi oblíbeným ovocem, ale není to ovoce v pravém slova smyslu. :)
Tak opět se mi tu zobrazila reklama a zkusit to, opět vyšlo. "Milan píše někomu, kdo má svátek 22. května."
Byla tu dříve zmínka o "krutém ovoci", ale to mi vážně uniká. Pro ty méně pružné, jako jsem já, by to chtělo asi polopatičtěji. =D
Tak reklama mi dnes opravdu pomáhá. Na farmě z filmu Rozpuštěný a vypuštěný pan Srstka předvádí množství naturalizovaných ptáků: https://www.youtube.com/watch?v=hG6lv0Kud74 Kdyby šlo o jednoho, volně žijícího - pak by to byla ... A taky mi tu v reklamě naskočil ten, co řádí v opeře a taky to sedí.
lidičky, pomooc s tím obrazem.
Text příspěvku byl upraven 10.11.17 v 14:47
piáno už mám :) . děkuji. pořád si lámu hlavu nad tím obrazem a tím ptákem, k Egyptu asi patřit nebude.
Vložit příspěvek