Knižní šifra - pomůže někdo?
jaká je ta první kniha?Ty básničky čtu pořád dokola a jsem asi úplně blbá.
Adéla384: ten bonus2, to musíte porolovat si tady, je to nezvyklé slovo aspoň pro mě a už si to nepamatuji.
Já si nevím rady s tím malým červeným skřítkem s vánoční čepicí. I přes všechny nápovědy jde úplně mimo mě. Někdo kdo by mě uměl trošku popostrčit?? :)
Už celou dobu hledám toho pána s tím autem ale zatím jsem nic nenašla :\ poradíte??
wendymaslanova - Zamyslela bych se na vánocemi a jedním lehce extravagantním režisérem, který má moc rád "temné" filmy s velmi specifickým vizuálním stylem, jenž nalezl zálibu v šílené Belatrix Lestrangeové a také v jednom pirátovi zažívajícím svá dobrodružství v Karibiku. Jestli to pomůže... :)
Luluu - Tím v jehož mysli tato dobrodružství, která milují především nedávno narození, vznikla, je pán ze země nám blízké a velmi katolické. Velká dobrodružství zažívá ten člověk s tím samochodem. ;)
Luluu: Jedná se o auto. Píšete ty dva slova, akorát jedno je v názvu nespisovně
Text příspěvku byl upraven 10.11.17 v 19:18
Snad se nebude nikdo zlobit ale spousty lidí nebude znát výsledek bonusové šifry 2 takže výsledkem je Netflix. (Neukamenujte mně.. ale myslím že spousty lidí neví oč jde)
To si děláte legraci, já tu několik dní chytám nervy... mydlim tam desítky možných názvů.... že já se na to nevytento :D
NataliaJ. - Policejní auto mi taky dělalo problémy. :) Jestli to pomůže, tak název knihy je jednoslovný a jde o jednotku, která auto používá.
Muž na posteli má být ten na kapačce? Pokud jo, tak je důležité, že se drží za ruku s tou dívčinou na sousední posteli - chovají k sobě cit během epidemie.
Mně se tohle stalo u te ruky co drží ten odznak, vyzkoušela jsem snad všechny tramvaje a autobusy :)) než jsem díky napovědam objevila o koho jde
Text příspěvku byl upraven 10.11.17 v 20:12
Mi uz z toho asi hrabne, nevim:
Zajic
Rytir
Citrony na stole
Pan s mouchou
Diskusi jsem precetla celou
Zajíc není zajíc. U rytíře, je důležité co mu chybí, a sedí na něčem co zatím není vidět. Poslední dva skoro mate, stačí to přeformulovat.
Marylaa vim, ze zajic neni zajic, nechtela jsem to sem psat :-) i to co neni videt chapu, jen tu formulaci ne a ne trefit, to samy rytir, posledni dve jeste zkusim. A dekuju!
Vložit příspěvek