Knižní šifra - pomůže někdo?
Pokud tu knihu znám podle názvu, tak to, že ji nemám doposud přečtenou musí mít nějaký důvod (nejspíš patří do kategorie "tohle číst nepotřebuji" :D ). Ale u knih, které neznám to je něco jiného, občas mně zaujmou.
Určitě nemám víc knih a neštve mě to. Ale ten trpaslík ten mě teda přímo S...
Potřebuji poradit nějak víc, než co je tu dostupné. Prosím.
Text příspěvku byl upraven 26.10.17 v 21:03
S trpaslíkem je to tak, že autor knihy je i režisér a jeho styl má specifickou atmosféru a fantazii.
Já už tam snad napsala všechno kde hrál nebo jen mluvila nic, proto mě to tak rozčiluje. :-D
petraso: Jestli jsi luštila loni, tak tam měl knihu taky - jméno a výrobna doroty. :) Ale to už jsem napověděla asi fakt dost.
Já dělám asi někde chybu a nechce mi to nic vzít. Vím kde lovit, ale nejde mi ulovit.
Text příspěvku byl upraven 26.10.17 v 21:27
Po restartu prohlížeče mi to vzalo knihu, kterou jsem zkoušela hned první den. Moc děkuji všem za podporu.
Modrina: ON je veden jako autor i jako ilustrátor... Skica té knihy byla i v Praze na tématické výstavě o něm
Tabackej: trpaslík na prvním obrázku.
Jinak dnes na první kukuč 2 knihy.
Když se o víkendu nic neodkryje budu dumat znovu nad prvním obrázkem, ještě nemám tu řeku a věž. Ale pokud je název v angličtině jak tu píšete, tak to asi nedám.
Text příspěvku byl upraven 27.10.17 v 08:22
Marylaa: děkuji, tuhle knihu neznám ani podle názvu. Teď mám o víkendu volno.
petraso: U věže je potřeba jít hodně do historie a má to něco společného s jazyky :-)
Co ten dnešní pravý horní roh? Vypadá to jako nějaký ostrov, ale všechny možné ostrovy jsem zkusila a nic.
Vy jste tak dobří :-D Taky to mám
Text příspěvku byl upraven 27.10.17 v 09:18
Vložit příspěvek