Knižní šifra - pomůže někdo?
Dobře, tak ještě jednou. Tato kniha nemá v názvu slovo ostrov. Starší kniha, dokonce i zfilmovaná a mám takový pocit, že autor s jeho knihami se řadí do povinné četby na středních školách.
A pro ty, kteří to uhodli - nevíte nějakou nápovědu k tomu kopci a k těm třem lidem?
Lucianlucifix: ti mali srandinsti s batohem (ten vzadu s hulkou?) to bez odkryti dalsi casti obrazku moc nebude davat smysl - je lepsi pockat, ay se ta cast odkryje, pak je to uplne jasne... ja na to prisla uplne nahodou... napovedou budiz,ze autor se radi mezi klasiky a napsal toho dosti - v sifre uz od nej nejake knihy byly
Zajímavou náhodou se na DK objevuje reklama na Martinus, která ukazuje obálky knih ze Šifry - 5 z nich jsem už měla, jednu mi to napovědělo.
Díky dnešním plodným nápovědám jsem našla jak "město", tak "neostrov", díky všem ;) Dokonce jsem na webu knižní šifry dnes objevila (respektive to na mě vyskočilo), že je i podobná poradenská skupina na facebooku, odkaz zde: https://www.facebook.com/groups/kniznisifra/
Co jsem to tak jen rychle prolítla, radí se tam víc přímo, než tady, tak kdo by byl hodně zoufalý a zdejší nápovědy mu nepomohly, může zkusit štěstí tam ;) Já tam třeba díky jedné opravdu polopatické nápovědě uhodla ty kalhoty ;)
Luluu: Jako v křížovce - negativ jinak. :) A koukni, co na něm je. Přidám ještě jednu větší nápovědu - většina žen má v koupelně * krém a * krém. :)
Me by zajímal ten sportovec co jde castecne videt po odhaleni dalsich casti. Bud jsem natvrdla nebo nevim... uz jsem zkusila asi 50 ruznych variant
Sportovce jsem si nevšimla, ale když o něm vím tak na první pokus. Hodně slavný československý. Vyhrál hromadu olimpijskych medaili, ale je do už dost dávno.
LucB: Několikrát pokořil světový rekord, několikanásobný olympijský vítěz, i jeho manželka sportovala, byť v jiném sportu. Jeho jméno zná snad celý svět. :)
Na hodně obrázcích je nějaký kouř nebo mraky. Je to důležité, nebo je to jen vata?
Díky moc, tak ted uz to klaplo - zkoušela jsem ho i dřív a asi jsem tam nekde nechtíc na mobilu umazala carku :-)
Vložit příspěvek