Knižní šifra - pomůže někdo?
katerina5331: synonymum pro slovo snímek a denní doba, kdy vidíme to, co je na obrázku. Doba jako přídavné jméno + snímek.
tonyskate: Karlík tam není, blíží se americké svátky, souvisí s knihou. Jako filmové zpracování se to týkalo odcizených prosincových svátků. :-)
Zdravím, pročítám si tu vaše nápovědy a přijde mi, že nekdo má odkryto více obrázků je to možné? třeba ten sportovec?? jsem asi slepá ale nevidím ho :D
Enjoythepower: nevidíš ho, jde o to, že když uhodneš nějakou knihu, objeví se dole kousek dalšího obrázku, pak jen hádáš kousek z kousku :D.
Každý máme obrázků stejně, protože se odkrývají podle data ;)
Enjoythepower: To je tak, když se snažíš na nějakou knihu přijít a zkoušíš další a další názvy, občas se trefíš do knihy, která ještě není odkrytá. No a tam je něco dalšího, co zkoušíš a zkoušíš... :) Jenže pak se stane, že se odkryje nové políčko, ale vůbec ti nepomůže, protože tam už všechno máš. :)
tonyskate: Karlík tam už byl. Název téhle knihy je něco, co na mě padá kolem půlky listopadu a odchází v lednu. :)
Luluu: Moře a ulice - jste na dobré cestě, důležitá je poloha toho moře (jak vidno z obrázku) a to moře je větší než moře :)
Díky moc za nápovědu sportovce, nevšimla jsem si ho, ale už ho tam mám taky ;) Dneska mi ale chybí ten kompas....jediné, co mě napadlo, byl Zlatý kompas, ale ten to nebere...prosím, nemáte někdo nápovědu? ;)
u ženské se soustřeďte na ty kytky a autor je velmí známý francouz - jeho romány ty nejznámější byly mnohokrát zfilmované a jsou dobrodružné, určitě je to i povinná četba.
Co ten kompas...zkouším všelicos a ne a ne na to přijít:-)
U kopmasu - důležité je to, díky čemu funguje...
Text příspěvku byl upraven 30.10.17 v 07:50
Střelka ukazuje na severozápad, to mi nějakou knihu našel gugl, ale ta to neni
Nějak mi to nemyslí, samozřejmě normálně střelka nemůže ukazovat na severozápad :))
děkuji už jsem to vykoumala, ale byl to oříšek...nečekala jsem něco tak přímočarého.
Vložit příspěvek