Lidé, kteří zde záměrně škodí
Ad siena:
Ten konec mého příspěvku byl míněný jako žert. Chtěl jsem naznačit, že to čím mne chtěl 0185 urazit, je možné si vykládat jako jeho nesmělý pokus o to, aby mne sbalil.
Já si nemyslím, že bych byl překvapen, kdo z uživatelského účtu 0185 píše.
PanPredseda, já psala o něčem jiném.
Ale samozřejmě, nerada bych překazila nějaké zdejší "námluvy", nejsem tak nepřející...
Sebereklama nikdy nedopadne dobře pro jejího autora. Pamatuje si ještě někdo účinkování paní V. Černucké zde na DK? Je to už devět let zpátky...
Text příspěvku byl upraven 16.08.20 v 13:31
paulhunter, pamatuji. Ale dovolila bych si podotknout, že "zlaté časy". Jak se říká, odříkaného největší krajíc. Ostatně, v poslední době si často říkám, že hůř už nemůže být, ale může... Před časem jsem četla trefné přirovnání - "žumpa bez dna".
Text příspěvku byl upraven 16.08.20 v 14:01
Trochu se vrátím k původnímu tématu vlákna. Tady se odpadem nešetří...
https://www.databazeknih.cz/uzivatele/boriska-58549
@Eldar80: Výběr knih pro odpad je fakt zvláštní, ale jelikož o nicku není nic známo (a nevíme, kolik se pod ním skrývá identit nebo schizulí), tak těžko odhadneme motivaci odpadovače :|
Hana H. : jo, a slečna si následně zrušila profil a dost prudila. Takže bohužel je odpověď: jo
Knihy nepíšu, ale u plodů mé řekněme tvůrčí činnosti se snažím od kritiků získat konstruktivní připomínky a z nich si beru ponaučení pro příště.
Holt někteří to nedokážou...
Hana H.: s tímhle zkušenost nemám. Naštěstí. Zatím pouze s nestoudmými fanynkami :(
Musím se přiznat, že se docela těším (byť možná bláhově) na dopis od orgánů činných v trestním řízení, který mi nasliboval Robert Poch.
Hana H.: jednou mi slečna napsala "kozel zahradníkem", dala jsem knize odpad. Problém je v tom, že potom se člověk bojí div ne napsat svůj názor, protože sám není spisovatel. Ale má rozum, už něco přečetl a pozná, co je dobré a co ne. Pro něj...
Ad Lenka.Vílka:
Myslel jsem si, že spisovatel píše své knihy primárně pro čtenáře, ne jen pro jiné spisovatele... ;-)
PanPredseda: někteří spisovatelé skutečně knihy píšou pro spisovatele. Tedy pro sebe. Ale tím svým označením uráží skutečné spisovatele. Spisovatel pro mě není automaticky ten, kdo napíše knihu. K tomu je třeba trochu víc...
Ad Hana H.
Teď jste udeřila hlavičkou o hřebík, pane Petře Doležale z Chrudimi! :-D
Vložit příspěvek