Literární rébusy (a sem tam šifra) - hra
Středa pátek dopoledne večer. Čtvrt třičtvrtě čtvrté šesté
Hledá se název knihy
Text příspěvku byl upraven 08.04.22 v 19:47
PanPredseda: nechci být přespříliš dotěrná, ale další víkend bez rébusu či šifry pro nás ostatní netrpělivé namáhat si mozkové závity?
Pardon, přemýšlel jsem nad nějakým špíčkem, a ne a ne na nic přijít. Tak jen Rébus:
Předložka pojící se s 3. pádem + prášilský + předložka pojící se se 4. pádem + větší uzavřená nádoba
(Hledá se název knihy.)
Předložka pojící se s 3. pádem + prášilský (zde se v názvu nachází mezera) předložka pojící se se 4. pádem + větší uzavřená nádoba
První slovo je nespíš "kraj", ale dál nevím. A asi je blbě i ten kraj, ale což
"Kraj" je blbě, ale což.
Předložka "k" je blízko, ale ještě to není přesně.
:-) Já zas myslím,že poslední slovo je "osud". Ale nic takového jsem nenašla, tak je to možná taky blbě.
Tak něco velice jednoduchého:
Hra obsahující nadmíru tekutin, povětšinou cizokrajných, se zajímavým závěrem.
Text příspěvku byl upraven 11.04.22 v 10:34
Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, boom: Kulturní proměny komunity papuánských Nungonů
takže po 24 hodinách stále přemýšlí ergo mlčí (jinak zde aktivní) PanPredseda ;-) že já jsem včera nezadala svoji připravenou komplikovanější hádanku, aspoň bych si "okusovala nehty" při čekání na tipy, teď nemám ani co luštit! ;-(
ne úplně OT: Pořídila jsem si knihu Ranní špek 100+1 rozhlasových hádanek od Gondíka, ale nějak mne to neuspokojuje, ani v tom není nic, čím by se dalo potrápit zde... Samozřejmě to nejsou žádné literární hádanky.
Spíše hledací:
PA-A W9147, sériový stroj verze Mk.I a přitom prototyp
(Hledá se název knihy.)
Vložit příspěvek