Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Tak tohle bylo přímo pro mě, dneska žádné mučení. :D Velmi doporučuji k přečtení, všechny díly jsou skvělé.
Dnes super. Název knihy je složen ze tří slov, které se nachází v nápovědě ve 12.
Tak dnesnu knizku som necital ale da sa lahko vyhladat. Je zaujimave ze meno hlavnej postavy v sk a cz preklade je odlisne, slovensku verziu mena mi nezobralo.
Dnes mi to vzalo název knihy, ne postavy... Lehké, vlajky jsou velkou nápovědou.
Mě to vzalo hlavní hrdinku napoprvé.( Kupodivu na Martinus:-)))
Text příspěvku byl upraven 27.03.24 v 11:01
Mně to jméno hrdinky také nevzalo, název knihy ano (díky Hvězdinka).
Knihu jsem tipla hned, ale ty divoké Martinus stránky umí pobavit.
Nevím, jestli se smím vracet, ale jediná pohlednice, kterou nemůžu za boha rozluštit je ta uplne prvni. Koukala jsem na diskusi ten den, ale porad nevim. Nemá někdo nějakou další indicii? Moc dekuju
Katerinof - název knihy je velmi populární dávané české jméno a barva zmíněná v nápovědě ve 12
Jméno hrdinky je v názvu knihy
To je zajímavý, že to někomu vezme název knihy, když tam má být postava. Mně to název nevzalo, ale hlavní hrdinku nigérijské národnosti ano.
Tak dneska nevím co si z toho mám vzít..jak to spojit dohromady
Ps. tak už to mám..ta kuše je trochu matoucí pro mě aspoň..ale taky jsem jich musela pár vyzkoušet než mi to tu postavu vzalo
Text příspěvku byl upraven 28.03.24 v 07:25
Mě to dnes vzalo jen příjmení, evokuje to dvě postavy, naštestí stejného druhého jména
Mimo vsechny ty propriprety je zasadní i cervená barva ta muze nasměrovat k titulu.
Text příspěvku byl upraven 28.03.24 v 08:50
zdravím, vyluštěno mám téměř vše, jen výzvy z 5.3. a 20.3. mi pořád dělají problém, mohu požádat o nějakou nápovědu?
Ahoj, tak dneska si budu muset ještě počkat na další nápovědy.
Mohl by mi tady prosím někdo poradit s obrázkem z 15.3. mockrát děkuji
Jarca-Lilibeth: Ta postava, kterou hledáte, jí jídlo, které se jmenuje lembas. To by snad mohlo pomoci
Tak dnes se zatím nechytám. Asi zas nějaká pohádka nebo fantasy. Taky už tam můžou dát něco normálního.
Callwen: k 20.03 - znáte nějaké mušketýry a dámy kolem nich?
K 05.03. - ten příběh snad nikdy neskončí ...
Text příspěvku byl upraven 28.03.24 v 12:11
Calwen 5.3. - pohádková kniha, příběh byl zfilmován (1984)
20.3. - kniha kde tři byli vlastně 4 - postava byla manželkou jednoho z těch 4
Mohl by mi prosím někdo poradit k dnešní soutěžní otázce? Vůbec se nechytám.
dnes opět hodně jenoduché,kdo viděl hodně úspěšný seriál,filmové ateliery jsou v Severním Irsku,byla jsem tam a byl to zážitek
věrapodpěra: já jsem na tom byla podobně, ale zkoušela jsem něco ze seriálu, kde byly boje o vládu. Je tam fůra osob a je třeba zkoušet až na hocha přijdete.
Text příspěvku byl upraven 28.03.24 v 16:36
Vložit příspěvek