Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Hm, sice jsme ve finále, ale já přesto tajně doufám, že nám ještě zítra dopřejí závěrečný "tajný bonus"...
Taky by mě zajímalo, jestli už bylo nějaký vyhodnocení. Na martinusu jsem nic nenašla.
tatjana1737: tak to jste asi vyhrála, tak gratuluju. Mně přišlo prd a skupina na FB je soukromá. Tak aspoň to byla pěkná zábava,
Výsledky musely přijít do emailu každému prihlášenému. Stejně jako upozornění na tajný bonus. Koukněte případně do spamu.
Každopádně těm třem výhercům, moc gratuluji - pokud si to tu někdy přečtou :-)
Violetta: Nene, nevyhrála, jen mi přišlo, že vylosovali vítěze s uvedením jejich e-mailových adres, které byly "zašifrované" kvůli GDPR :-). Taky mě napadlo, jestli Vám to nespadlo do spamu.
Taktéž gratuluji výhercům, pokud jsou mezi námi :).
Tak nevím, v mailu nic, ve spamu taky ne, do FB skupiny jsem poslala žádost, ale to asi potrvá... Přitom echo na bonusové hádanky mi normálně chodily, takže hádám, že jsem nevyhrála, jinak už by se ozvali. No, co už, byla to zábava, příští rok jdu do toho zas. :-)
Tak snad to nebude nic proti ničemu, když sem výherce přepíši:
j***.*****a@seznam.cz
r****h@volny.cz
t*****.******a@gmail.com
Výhercům gratuluju! Já byla přihlášená, ale ani ve spamu nic nebylo, nikdy mi nic nepřišlo, ani žádné tajné bonusy. Nevadí, aspoň jsme si pěkně zahráli!
Text příspěvku byl upraven 04.04.24 v 00:39
Vložit příspěvek