Mnichovská zrada

DISKUZE » Volná diskuze

alekis
alekis 29.04.2021 v 20:19

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

Eicherik
Eicherik 29.04.2021 v 20:27

alekis: Možná by si to měli odhlasovat. ;-)

Text příspěvku byl upraven 29.04.21 v 20:27

Dudu
Dudu 29.04.2021 v 21:37

Alekis, je to tak. Proč by to tam měl někdo předělávat, když je to jiná mentalita, jiný životní styl. Hitler se tam hnal, že tam udělá svůj systém, a jak dopadl.

alekis
alekis 29.04.2021 v 21:45

Dudu
Dudu 29.04.2021 v 22:08

Alekis, úplně vpoho, hlavně se nestresovat, když už tu konečně máme jaro.

alekis
alekis 29.04.2021 v 22:14

Dudu
Dudu 30.04.2021 v 06:32

Včera se nám v Praze demonstrovalo s výsledkem uspokojivým, protože výlohy a okna zůstaly ve stavu zaskleném. To by se např. v takové Paříži nestalo - tam jak se něco nerozfláká, tak se nedá mluvit o pořádné demonstraci. To se i u nás může změnit, páč jesli se dostanou k moci piráti, také se dočkáme těch pravých metačů kostek.

siena
siena 30.04.2021 v 07:08

Už jsem to psala... Přestaňte tu, Dudu, podsouvat druhým něco co nedělá! Již několik demonstrací Milionů chvilek pro demokracii proběhlo, s mnohem, zákonitě, větším obsazením, a k žádným excesům nedošlo! Že tu, se svými "přáteli míru", plácáte ty své "pravdy", bez jakékoliv reflexe, je jedna věc. Ovšem to řízené, o nahodilé už těžko může jít, vnášení problémů, si nechte, prosím, pro jiná fóra.

"... Jedno ze základních pravidel propagandy a dezinformací se dá shrnout takto: „Když nemůžeš věc popřít, přidej víc verzí“. Čím víc, tím líp, pravda se mezi nimi ztratí nebo rozmělní. ..." (R. Malecký, HlídacíPes.org, 29.4.2021)

Text příspěvku byl upraven 30.04.21 v 07:36

Dudu
Dudu 30.04.2021 v 10:02

Siena, klidněte hormony a prestaňte druhým něco zakazovat. Pište si ty vaše proslovy a druhým dejte pokoj.

siena
siena 30.04.2021 v 10:35

Tak zatím se zdá, že ty hormony máte, dle příspěvků, rozbouřené sám. Já rozumím, že jistá nervozita panuje, ale ona i ta propaganda ve vaší zdejší režii by mohla mít své hranice a nějakou soudnost.

Text příspěvku byl upraven 30.04.21 v 10:40

SputnikV
SputnikV 30.04.2021 v 10:40

CIT. :EU i USA by měli udělat cokoliv pro změnu režimu v Rusku.

Nakonec, mají zkušenosti, úspěch v Afganistánu, senza úspěch v Iráku, dokonalý úspěch v Libyi.. tam je to zvlášť podařené , nerostné bohatství je možno vesele a bezplatně vyvážet, tu a tam poplkat s "uznanou" vládou, kterou nikdo místní nechce a taky nic neovládá a všemi prostředky bránit v konsolidaci,

Vždyť lepší než jeden diktátor je množství rozhádaných násilných klanů a namísto vzdělnání v zahraničí lze bojovat do posledního Libyjce, namísto výstavby obřího zavlažovacého projektu se lze pěkně folkloristicky pobavit na trzích s otroky - zpravidla čenými Libyjci.
Bohužel, Sýrie za podpory zločinného Ruska nasadila ISIS uzdu a nic mu nepomohlo, že tak skvěle obchodoval se západem.

Takže tam nějak by to mohlo vypadat v tom Rusku po zásahu západní party H IC - země v rozvalu, nerostné bohatství využíváno nejsilnějšími, lidské životy bezcenné, nejlepší by byla ještě taková veselá občanská válka, aby Rusové neotravovali nové "majitele" toho, co bývalo jejich.

Miluju západní uvažování - zatímco rozpad SSSR - a to nebyla jen politika, ale především letité průmyslové i obchodní vazby, spojení rodin.. je skvělý a ještě by jej chtělo vylepšit rozpadem RF, je to k dobru světa i jich samých, taky zničení silné Jugoslávie, významné země Hnutí nezúčastněných v nevýznamné k rekreaci sloužící státečky je prima, samosebou rozpad Československa taky není k zahození - rozhodně to nejsou žádné katastrofy, naproti tomu rozdělení Španělska by byla katastrovfa oblřímých rozměrů, větší snad by byl snad jen rozpad Velké Británie.

Taky se mi líbí nadšení nad Milionem chvilek, jsem zvědav na jeho konečné vyúčování obou účtů.
a samosebou souhlasím s tím, že je chyba nespolehnout se ve všem na tvrzení BIS, vlády zkrátka povolaných a jinak držet ústa a krok, protože pak "plácáme" "pravdy" bez reflexe, zatímco kdybychom více poslouchali, bylo by nám snažší vládnout a bylo by docela jedno, co by kdo plácal. Víra je více než vědění, od myšlení jsou tady asi jiní než prostý lid.
Jinak souhlas s Dudu, ale pokoj nebude, zklamání nad tím, že lidi myslí vlastní hlavou musí prostě ven.

SputnikV
SputnikV 30.04.2021 v 10:42

sieno, co vás proboha tak zlobí? to, že propaganda ve vaší režii není tak úspěšná, jak se čekalo? a to přes to, že je nesoudná a nesmyslná a bez hranic? to se prostě někdy tak stane,......

siena
siena 30.04.2021 v 10:47

Vážně roztomilé jak někdo kdo se vidí v režimu, který zákony samostatné myšlení zapovídá, za samostatné myšlení vězní, tu tak básní o svobodě. No, dialektika v praxi, či spíše to, co píše dnes pan Malecký!

Dudu
Dudu 30.04.2021 v 11:43

Siena skutečně už prestaňte plácat a druhému podsouvat nějakou propagandu. Člověk si prece může , dle toho co vidí a slyší, tipnout co by mohla přinést budoucnost. Já nepotřebuji žádného koordinátora, co bych měl a neměl. Jestli mermomocí chcete někoho komandovat, jděte třeba na nějakou frekventovanou ulici, kde můžete rozjet kázání. Třeba se i nějaký posluchač najde.

alekis
alekis 30.04.2021 v 11:45

SputnikV
SputnikV 30.04.2021 v 13:01

sieno, mám patrně dlouhé vedení,ale já se v těch vašich příspěvcích ztrácím.

Který režim zapovídá samostatné myšlení? za samostatné myšlení vězní? mne tedy napadá je přítel západu Saudská Arábie, na tu by to celkem sedělo, nebo další - člen NATO a aspirant na členství v EU Turecko,, nebo že byste myslela Juliana Assangeho týraného společně Británií , USA a Švédskem řadu let?

No, jednoznačně Rusko to nebude, protože tam jede tolik protiputinovských webů, že z nich čerpá rusofobní propaganda dnes a denně. a ty weby žijí a prosperují.

Ale pana Maleckého chválím, že nám dal nahlédnout do kuchyně samotného Hlídacího psa.

GnR4ever
GnR4ever 30.04.2021 v 13:30

Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.

siena
siena 30.04.2021 v 13:33

Pan Malecký velmi pregnantně popsal, co tu, nejen v tomto vlakně, běží. Jeden by snad opravdu mohl soudit, že jistá nervozita nastupuje...

Vestička
Vestička 30.04.2021 v 14:35

Jsem velice ráda, že tu jsou až na 2 případy rozumní lidé. Že veřejné mínĕní se konečně zmĕnilo. I když za cenu Libye a Sýrie. Právě jsem v Chorvatsku. Siiná Jugoslávie se nehodila. Slovanské národy se ničí za cenu mnoha lidských životů. Dělí se a tak jsou slabé.

SputnikV
SputnikV 30.04.2021 v 14:38

ano, sieno, jako obyčejně máte pravdu, nejen v tomto vlákně o to běží, ale nejen o to, ale i na Hlídacím psu,, na Foru 24....asi jen o to.

jo, i já si všímám, že poslední léta nervozita nastupuje, já to přičítám tomu, že někteří mají odpor k multitázorovému světu bez jasného a jediného vůdce. Asi je děsí skutečnost, že kolem něj žijí lidé, kteří si myslí něco i opačného než on sám a při tom nemají ani rohy a ani kopyto... nebyli na to v posledních třiceti letech zase tak zvyklí.

Zvykli si jiní, zvyknou si taky, já tomu říkám potíže růstu,. Sám považuji tento nový svět za v budoucnu bezpečnější a výkonnější, pokud samozřejmě, někteří jeho odpůrci nepropadnou nervozitě ba panice natolik, že rozpoutají válku, pak by to asi dopadlo jinak. I pro ně.

GnR4ever
GnR4ever 30.04.2021 v 14:48

siena
siena 30.04.2021 v 14:57

Tak konečně jste tu pěkně pospolu, to teprve dostane, zdejší diskuzní prostor, prostor...

SputnikV, ano, silný, jediný vůdce, toho je třeba nabídnout. Chvilku to trvalo, ale konečně jste to ze sebe dostal, konečně jste si přestál hrát se slovíčky a mást zdejší komunitu řečmi o "přátelích míru". Ale dávala bych si pozor, rozumím, že panika drobet vzrůstá, KSČM poněkud ztratila, poté, co pevně stáli za naším oligarchou, však soudruh Falmer a Bureš, si jistě měli o čem povídat, podpora prezidenta republiky se také propadá... Proto čekám silnou ofenzívu, více propagandy s přibývajícími dny, předvolebními dny... Myslím, že nás čeká ještě velmi horké léto, a nejen na DK.

Text příspěvku byl upraven 30.04.21 v 15:11

Jacck
Jacck 30.04.2021 v 15:01

doufejme že v podzimním volbách získají většinu ve sněmovně prozápadní a prodemokratické strany, a pak konečně dojde k podání ústavní žaloby na Zemana pro velezradu a jeho odstavení z funkce. On spolu s Václavem Klausem jsou největší republikoví veleškůdci od dob Gottwalda. Už jen to, že tyto dva ruské agenty musíme 20 let trpět v prezidentské funkci je důvodem nemít rád Rusko.

Vestička
Vestička 30.04.2021 v 15:30

Já jsem o našem slovanství v posledním příspěvku ani nemluvila. Mluvíme slovenskou řečí, náhoda? A ujišťuju vás, že potomků Slovanů mezi námi běhá spousta. Např . Naši sousedi Oba podle testů Slované. Test si nechám ráda udělat. Možná na podzim.

siena
siena 30.04.2021 v 17:18

Tato diskuze byla uzavřena a není možno do ní vkládat nové příspěvky.