Pokračování Knižní šifry aneb Sestry v tiku
Sestřičko - pomalu chystám báseň .... -:)
A jak je mým zvykem - bude z klasiky ...
Text příspěvku byl upraven 28.12.18 v 19:57
obsah není důležitý, mlok i štír pryč, barvy zato ano, ale je tam tedy jedna, pominu-li obsah... - já jsem ustrnula na jedné knize a z ní se prostě nemohu hnout (myšlenku má a barvy taky ;-(
a mám už taky nápad na krásnou hádanku, ale jen jestli přechytračím obrázky - tak běda vám, jestli mi to nepude
Ehm, nebylo tady náhodou někde pravidlo tři denně??:o)))
Do neděle utrum, vy poetky a malířky!!
mohly bychom poprosit aspoň o upřesnění žánru? detektivka to teda asi není, že....???
Já dala teprv čtvrtou hádanku vůbec :), ale pro utrum jsem, ať si to doluštíme, už se mi to všechno motá...
Text příspěvku byl upraven 28.12.18 v 20:08
Sci-fi, thriler? Neřekla bych...Naprosto reálné! Nepropadejte panice!
ono "skoro" má (i v tomto případě) hodně velké mantinely - neodpustím si nápovědu: Jirásek mi tak nějak naskočil a tak nějak mě nasměroval správně (klasici jsou prostě klasy)
A jako druhá zdolala 59 zizvk, taky šikulka (to je pochvala, ne další naše Sestra v tiku, aby nedošlo k omylu) :)))
Toto!! Soukroma se strefila do jedné z mých nejoblíbenějších skupin a stejně mi to trvalo skoro půlhodinu.. Zjevně už mám letos přečerpaný limit:o))) (Crazy!)
Hele, já vám taky jednou pošlu báseň, jo? Jen takovou lehounkou..
Tak teda šedesátka:
Ona měla kohokoli.
On měl aspoň chvíli ji.
A pak zrada. Au, to bolí..
Avšak příběh dvoubarevný
dál se odvíjí.
castiglione: Vel'mi d'akujem a uz do smrti budu vedet, s cim si spojit slovicko "skoro!" :-)
A jeste poprosim doplnit vylusteni i u 47 - diky :-)
Text příspěvku byl upraven 29.12.18 v 17:54
A dovolím si dodat - se sopečným výbuchem, který jsem tipovala, to nemá nic společného -:)
Vložit příspěvek