Potřebuji poradit....
3? To myslíte Dveře z kamene (které ještě nevyšly), nebo Hudbu ticha (která by se také dala považovat za třetí díl), nebo počítáte první díl jako dva (kniha rozdělená do dvou) a myslíte Strach moudrého muže? :)
Ani jedno :) Dříve vycházely díly takto: jméno větru 1 jméno větru 2, nyní se to už vydava jen v jednom díle a jako druhý díl se uvádí Strach moudrého muže. Já myslím ale tento druhý díl http://www.databazeknih.cz/knihy/jmeno-vetru-ii-1115
Tak tahle možnost mě nenapadla :D. Tak to nemůžu sloužit, mám doma sloučená vydání :)
Ach, to je škoda, snad se najde nejaky jiny dobrák, každopádně Vám i tak děkuji :)
Jo, to presne potřebuju a myslíte že by jste mi to mohla naskenovat prosím :) ne nafotir, ale opravdu naskenovat. Byl bych hodne vdecny
Jako můžu to zkusit, až budu mít čas, ale nevím nevím, je toho hodně... :)
Dobrý den, začal jsem číst knihu Čaroděj z ohňové hory (viz http://www.databazeknih.cz/knihy/fighting-fantasy-carodej-z-ohnove-hory-25544 ) a narazil sem na menší problém, nemohu nalézt informaci o počtu zlata na začátku dobrodružství. Raději jsem se několikrát vrátil abych se ujistil, že jsem nic nepřehlídl. Jelikož je zlato v průvodní listině napadlo mě, že zřejmě bude pro dobrodružství důležité. Má tedy hrdina nějaké již od začátku hry? Narazil jsem totiž při několika střetnutí na moment kdy jsem "musel" zaplatit zlatem, bez jiné možnosti aniž bych vlastně věděl kolik zlata vlastním.
Ahoj, druhý den mi v hlavě leží začátek jedné knihy, nebo možná povídky ale ani za nic si nemůžu vzpomenout na název. Byl jsem přesvědčený že to bylo něco od M.Kundery ale po projetí všech jeho knížek(teda názvů), pořád nevím :-D ....Na začátku knihy je kluk nebo chlap, žijící sám v domě někde v lese, rozhodnutý poslat dopis (myslím že milence), že se s ní rozchází ale že je to jeho vina...pak si to ale rozmyslí a snaží se dopis ze schránky kde jej hodil, vytáhnout, a chlap který to sleduje ze zahrady mu poradí ať počká ráno na poštovní auto až bude schránku vysypávat.Pak se myslím s pošťáckým autem honí atd atd...Je to určitě český autor, česká kniha...Nevíte náhodou? Díky moc
Dobrý den, Jak jdou knihy selekce od Kiera Cass za sebou? Ráda bych ji začala číst. Prosím poraďte nejlépe i ten kdo ji četl. :)
F.X.Svoboda- Kvetoucí stromky
nikde som sa nedočítal o tejto knihe v profile autora.Vydaná asi 1912.
Text příspěvku byl upraven 29.11.16 v 10:41
Dobrý den, nemáte někdo nápad, jak vyhledat najednou všechny knihy z této edice, které jsou tu zadané?
Děkuju, to první, to je ono, jen se mi to nedařilo seřadit. Asi chyba mezi klávesnicí a hlavou :))), moc děkuju.
Jak tady fungují blogy?
Jak to tu funguje? Musí být články jen o knihách, nebo mohou být mou tvorbou, vedoucí třeba k zamyšlení apod.?
Text příspěvku byl upraven 09.12.16 v 19:52
Ahoj, ja som sa na to pýtala v správach priamo Dana a bola mi poslaná táto odpoveď:
"DK není web přímo na vkládání tvorby uživatelů, ale když se zde občas něco takového v sekci Blogy objeví, nikomu to nebude vadit."
V každom prípade ma to ale zatiaľ nepresvedčilo o tom, aby som tam svoj článok vložila, tak neviem, hm.
Resp. ale ešte doplním, že ja som sa pýtala špeciálne na osobnú tvorbu (poviedky, atď. ...), keďže mi išlo konkrétne o vloženie mojej básnickej prózy. Možno s úvahami a tak je to inak.
Text příspěvku byl upraven 08.12.16 v 11:00
stafbul: Ale nechcela som ťa odradiť, možno ozaj to môžeš vkladať aj sem. Aj keď mňa to vlastne tiež odradilo.
Inak ale daj si to sem aspoň ako odkaz na web :) Tak si tvoje články budú môcť prečítať ľudia, ktorí sa k nim prekliknú z tvojho profilu.
Aha, dobrý nápad. Pořád se zde ještě moc neorientuji, takže jsem netušila, že to jde vložit do profilu. Tak jo, díky moc za radu.
Vložit příspěvek