Potřebuji poradit....
To jsem zkoušela,ale určitě chvilku potrvá,než napíše zpět. Doufala jsem,že někdo měl stejný problém a už ho vyřešil a věděl by tedy,jak na to. I tak děkuji za reakci.
Dobré ránko :-), potřebuju poradit...sháním knihu, která snad už nikde není... Ve stopách Robinsonových, autor Verzilin Nikolaj Michajlovič, vydala Mladá fronta roku 1956. Neumím však toto své přání vyjevit v poptávce :-) Můžete mi prosím poradit? S knihou i vkládáním. To druhé napíšu dle zary výše panu správci. Děkuji za případnou pomoc se sehnáním. Krásný den přeji všem.
egret - najdeš ji velmi snadně - vložíš název nahoře do okénka hledat - a je hotovo
knižátko prodá za: 475 Kč
ceny - nekomentuji
Text příspěvku byl upraven 01.02.17 v 06:17
Prosím poraďte - chtěla jsem ohodnotit knížku, hodnocení napsáno a uloženo, ale ostatní hodnotící tam mají u příspěvku červené hvězdičky, které mi tam nejdou vložit....
Ambra - určitě ti také jdou vložit.
Napravo pod červenou lištou najedeš myší na hvězdičky a počtem hvězdiček ohodnotíš (a potvrdíš kliknutím).
Ambra: hvězdičky jdou vložit i dodatečně - a nebo naopak, lze hodnotit jen hvězdičkami bez napsání komentáře :)
Text příspěvku byl upraven 01.02.17 v 13:45
Ahojte, ako pridať knihu, ktorá má rovnaký ISBN ale iný jazyk? Napr . http://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/nocni-plac-177925 medzi vydaniami chýba kniha Nočný plač ( po slovensky) a ak ho chcem pridať, nepustí ma to skrz rovnaký IBAN...
Předpokládám, že mluvíš o vydání z roku 1993, vydavatel Egem.
Já osobně bych ji nepřidával (ono to nejde), ale pouze do anotace dopsal vydáno v cz a sk.
Jak vymazat všechny zprávy z archivu?
Poradíte někdo, prosím?
Text příspěvku byl upraven 21.03.17 v 22:24
Treba si tú konverzáciu rozbaliť a kliknúť na krížik, ktorý je napravo pri každej správe. Pokiaľ viem, konverzácia sa nedá zmazať celá naraz, treba vymazať každú správu zvlášť.
Dobrý den,
prosím o pomoc. :( Od přítele jsem si půjčila knížku a když jsem ji dala do kabelky současně s termohrnkem s kafem. Když jsem dojela do práce, zjistila jsem, že se trochu kafe vylilo na knihu. Nevíte čím by to šlo vyčistit? :( Děkuji
Dobrý den,
~~Chtěl bych se vás zeptat, zda neznáte nějaký dobrý web přes který by šla vytvořit stránka a stála by za to. Potřebuji však aby byla zadarmo.
Všem předem děkuji za odpověď.
skús Webnode. Neviem, aký veľký priestor chceš, ale do 100 MB je to zadarmo.
Přátelé čtenáři,nevíte někdo,jak se jmenovali žáci Kopyto a Mňouk křestními jmény? (Autor Miroslav Švandrlík).
Já jsem s nimi přečetla několik knih a také mám dojem, že křestní jména nebyla zmíněna. I mezi sebou si říkají Kopyto a Mńouku. Ale ruku do ohně za to nedám.
Ahoj :) Doufám, že Vás moc neruším, ale potřebovala bych s něčím poradit. Nevíte, jak se jmenuje kniha, která začíná větou: Zatkli mě v noční košili. ? Jediná věc, kterou vím je, že ta kniha je od nakladatelství CooBoo. Díky ;)
livres, tak takhle vy soutěžíte?
https://www.facebook.com/cooboo/photos/a.111748062218845.13172.110586879001630/1435267756533529/?type=3&theater
Falquar, od CooBoo jsem četla již několik desítek knížek, ale zrovna tuhle ne. Pokud se chce člověk účastnit soutěže, proč by měl pohořet na tom, že nečetl knihu, která ho nezaujala? Nejdůležitější v životě není vědět všechno, ale vědět, kde to najít a poradit si.
Vložit příspěvek