Potřebuji poradit....
http://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/zrzavy-orm-50889 - ale to nie je náučná kniha, iba číro zábavná.
stickler5309 - zkuste štítek "Vikingové" :) http://www.databazeknih.cz/stitky/vikingove-29 (jinak se přidávám k doporučení Pojídačů mrtvých)
ahoj chtela bych se zeptat, jestli nevite, kde bych si mohla nechat vytisknou svoje zalozky do knizek a nejake plakaty a treba i hrnicky s vlastnim motivem.. diky..
Mě by zajímalo, k čemu jsou body, které se na databázi sbírají. Nevíte to někdo? :)
To essterkaa: Nu po pravdě k ničemu. Sbíráme je, abychom se posunuli v žebříčku aktivních uživatelů, takže se dá říci, že pouze k sebeuspokojení. Ještě podle nich, když nakupuješ v bazaru, můžeš rozlišit to, zda je profil hodně aktivní, tím pádem asi nebude patřit podvodníkovi, který ho smaže.
To verbula: Rozkliknete konverzaci, kterou chcete smazat a pak jak "blbka" mažete zprávu za zprávou, (ano těmi křížky) bohužel celá konverzace se nedá smazat jedním vrzem, a nenechte se zmást, tím že po odmazání, to nezmizí všechno, protože tam vždycky zůstane takový zbyteček první nebo poslední zprávy.
Ano potřebuji poradit. Dostala se mi do ruky kniha. Kniha která je časopisem. Jedná se o následující titul:
KVĚTY - LISTY PRO ZÁBAVU A POUČENÍ S ČASOVÝMI ROZHLEDY
Redaktoři: SVATOPLUK ČECH, Dr. SERVÁC HELLER
Ročník VIII. - KNIHA XVI. - PRVNÍ POLOLETÍ - V PRAZE 1886.
Je zde například první část Rouskova Výletu páně Broučkova do měsíce, a plno dalších perel.
Tak nevím, mám se to sem pokusit zařadit?
Jak jsem zatím pochopil, tak z každého pololetí vznikla samostatná kniha v pevných deskách. Tato konkrétní kniha má 754 stran.
Patří to sem, a zároveň nepatří. Nevím, nevím jak se rozhodnout, ani jak s takovou perlou naložit.
Posuďte sami. Budu čekat na Vaše reakce.
Text příspěvku byl upraven 04.08.17 v 19:35
Přečtenou knihu, kterou si dám do kolonky Knižní výzva pak už nemůžu uložit do kolonky přečtených, prostě jen tam nebo tam
. Dělám někde chybu?
Dobrý den, prosím, sedím nad tím už asi 2 hodiny. Sehnala jsem knihu z r. 1898, chci jí vložit a mám problém s nahráním fotky. Ta se načte, ale pokaždé mi to ukáže knihu špatně otočenou. No dost mě to vytáčí. Když knihu postavím a vyfotím, nahraje mi jí to na ležato, když jí dám na ležato a fotím na ležato, dá jí tam na výšku.. :D fakt si s tím lámu hlavu, prosím, poraďte, jak je tam dáváte, jinak neusnu! :D děkuji moc!
JointlieKat, vložte knihu a přidejte k ní její fotku tak, jak vám to půjde, to nevadí - my už někdo ten obrázek upravíme a dáme tak, jak má být.
Problém je, když se obal knihy neskenuje, ale fotí mobilem. Obálka otočíte v PC v programu Malování.
Na webu postrádám možnost zobrazit seznam všech existujících štítků, ze kterých bych si mohl vybírat tématické okruhy, které mě zajímají. Navrhuji doplnit.
Seznam všech štítků je k vidění pod záložkou Seznamy (nahoře ve vínovém pruhu, mezi Články a Událostmi), stačí ji rozkliknout a vpravo si vybrat nabídku Štítky.
Jsou řazené abecedně, ale lze si vybrat i zobrazení štítků určitého písmene (přes kolonku nahoře).
Zobrazené štítky jsou klikací, čili lze si hned i zobrazit knihy pod vybraným štítkem.
https://www.databazeknih.cz/seznam-stitku/strana-1
Děkuji za navedení. Můj intuitivní přístup v poznávání funkcí tohoto systému mě zatím jaksi nezavál správným směrem... :)
Vložit příspěvek