Poznej knihu podle tří indícií
milenecká dvojice, posléze manželská - rozdílné vztahy s otci - nevyléčitelná nemoc
podivín s rozmlácenou hlavou - telekineze - katastrofy
(kniha u nás nevyšla, ale vznikl podle ní stejnojmenný vynikající film s hvězdným obsazením, takže je dobré si knižní předlohu i jejího autora připomenout, vlastně pro DK přímo objevit...)
hm, knihy který u nás nevyšly se zadávat nemají, to už se tu řešilo několikrát!
(woodward se našel, je tady) no no, pro jednou se nic nestane (tady se jinak porušují pravidla na každém kroku) - mně to prostě leží v hlavě - ostatně v případě tohoto autora je velká škoda, že po něm naše distribuce nikdy nesáhla
- nechme hádat do rána, pak se uvidí
no vida, ani to tak dlouho netrvalo
Dotek Medúzy (Peter van Greenaway: The Medusa Touch)
(kniha z roku 1973 skvěle přetavena do filmu z roku 1978 s Richardem Burtonem a Lino Venturou)
děkuji makika a předávám
Text příspěvku byl upraven 09.03.18 v 23:00
Hm, jsme na knižním serveru, filmy sem NEPATŘÍ. A knihy, který nevyšly česky nebo slovensky diskriminujou každýho, kdo umí jenom česky nebo slovensky.
ano, pro jednou to bylo kvůli filmu - jakmile jsem zjistila, že existuje knižní předloha, zaplesala jsem
ale už se to nestane, nejsem skalní filmový fanoušek
makika zadá něco vhodného
zkusme toto - tato kniha se dost přesně dá charakterizovat různými čísly ;-) (uvádím je v pořadí pravděpodobné známosti souvislosti s knihou a raději rovnou čtyři)
devět - 3 - 33 - rok 1300
(mám dojem, že jsem to už jednou podobně zadávala, kdyby někdo zakutal v minulosti)
Text příspěvku byl upraven 10.03.18 v 12:14
Vložit příspěvek