Poznej knihu podle tří indícií
TV show - rivalita hlavních protagonistů - zatčení guvernéra v přímém přenosu
No, se mi ani nechce věřit, že to nikdo za těch 24 hod ani nezkusil a tak přidávám:
TV show (ranní) - rivalita hlavních protagonistů (Mike & Colleen) - zatčení guvernéra v přímém přenosu
Mně to pořád připadá jako americká komedie "Hezké vztávání - Morning Glory", ale nedohledala jsem k tomu žádnou předlohu...
Ano, Petass trefila dobře, knížku jsem četla už hodně dávno a je to taková oddychovka od Diany Peterfreund, film je asi známější. Předávám a přeji hezké vstávání ;)
Chtěla jsem to napsat už včera, ale nedohledala jsem... Vydržte, zadám až se vrátím :)
Už jsem tu... ať nezdržuji hru...
HÁDANKA
advokát - architekt - sídlo
Text příspěvku byl upraven 16.03.18 v 14:38
Střední vrstva - konec 19. Století - 3 generace
Dokud někdo nevystřelí na terč, tak ze mě víc nedostanete :D Tohle znáte všichni... Kdo nečetl, viděl, kdo ani to ne, vtloukli mu to aspoň ve škole...
Text příspěvku byl upraven 17.03.18 v 08:37
Nemohl by to být Jezdec z neznáma J.Schaefera? Už je to nějakou dobu, co jsem to četla, takže podrobnosti už si nevybavím.
Že bych po týdnu opět zabodovala se 451 stupni Fahrenheita?
Text příspěvku byl upraven 18.03.18 v 00:06
slavný otec - syn v jeho šlépějích jdoucí - bohužel i stejnou nemocí trpící
Nikoliv. Tam trpí otec a syn stejnou nemocí?
slavný otec, spisovatel - syn v jeho šlépějích jdoucí - bohužel i stejnou nemocí trpící
slavný otec, reálný spisovatel - syn v jeho šlépějích jdoucí, věhlasu otcova však nedosahující - bohužel i stejnou psychickou nemocí trpící
Vložit příspěvek