Poznejte knihu podle první věty
Po prožitých událostech se člověk často neubrání pokušení představovat si, jak by asi všechno dopadlo, kdyby se na začátku zachoval jinak.
V knize hraje významnou úlohu kakao a děj se odehrává na dvou kontinentech.
Něco je tu špatně.
krimi o kyberšikaně
Text příspěvku byl upraven 14.07.24 v 09:47
Není to ona.
Kniha je ze série. Autorem je muž.
Vyšetřovatelka používá kromě klasických metod také jednu méně běžnou, na kterou se specializuje.
'Celou noc před nástupem do školy jsem strávila na své straně postele v bdělé smyčce vzrušení, bezhlasé masturbace.'
Ok, ale tentokrát půjde o umírání ve velkém stylu :-)
Jmenuju se Kathy H. Je mi třicet jedna let a už jedenáct roků dělám opatrovnici.
Ano, v případě, že tohle lidstvo čeká, tak je to dost depresivní. Na mě ale při čtení působila spíš melancholicky.
Tak si pro změnu dáme spisovatele, v jehož knihách se nikdy neumírá a není tam ani náznak jakéhokoli sexu. To už je samo o sobě velká nápověda:-)
'Podobny předním výzvědným hlídkám postupující armády, nakukovaly paprsky zlatého slunečního svitu okny opatřenými záclonami do pokoje, který si pro svůj pobyt v New Yorku pronajala paní Horace Hignettová již zařízený.'
Otec s matkou měli zůstat v New Yorku, kde se seznámili a vzali a kde jsem se narodil.
Tato hádanka již byla, ale připomenout si klasiku neuškodí. Tentokrát v originále (českou verzi jsem někam zahrabala):
'So intent was Frank upon solving the puzzle of Lemarchand's box that he didn't hear the great bell begin to ring.'
Ha! Spisovatel je samozřejmě správně, ale povídka to není, nýbrž novelka.
Vložit příspěvek