Sraz uživatelů databazeknih.cz
tsal: Neztrácej naději, někdy prostě trvá déle než týden, než někteří zabloudí do diskuzí.
Potom je třeba smazat i fóra Plzeňský sraz, Ostravský sraz... a všechny další - a nechat jenom tenhle, nemyslíte? Kdo řekl A, musí říct i B.
"...pokud někdo chce najít lidi na sraz, nechápu, proč by to měl psát někam jinam..." PROTOŽE to je přehlednější! Jenom jsem o to SLUŠNĚ nového diskutujícího požádal, neboť všichni ostatní (zakladatelé srazových fór) toto UDĚLALI a není jim to divné.
Nikoho pryč neposílám, ale copak nevidíš, eraserheade, jak tohle hlavní fórum nabobtnalo? Nikdo už je nebude číst celé a hledat v něm TEN SVŮJ region.
"... proč vlastně existuje toto fórum, pro co je určeno?" Založil je na podzim Sam, protože NEVĚDĚL, kolik lidí by mělo eventuelně zájem o srazy - no a vidíte, 3 se už konaly (z nich 2 jsem sám zorganizoval) a další se připravují. Takže opakuji, jde mi o přehlednost.
Knihomoli: To víš že si nedám pokoj. A snad jsem to vše už vysvětlil dostatečně.
nokid: Proč by někdo kdo sem chce přispět musel projíždět celé fórum? Prostě jedeme dál, pokud někdo má zájem udělat sraz v novém městě, nastřelí to sem...bude-li zájem, založí vlákno kde bude řeč o tom konkrétním srazu. Nebude-li zájem, prostě se to nechá bejt. A proto je tady tohle "univerzální" vlákno. Rozhodně tu ale není pro to, aby když ho někdo správně využije, tak to někdo jinej zazdil dohadama tak, že jeho relevantní příspěvek zapadne!!!
Ze zvědavosti a taky trochu natruc nokidovi by mě zajímalo, jeslti by tu byl zájem i o sraz někde ve východních Čechách? Nic zásadního, jen si sednout nad čajem/pivem/kofolou a pobavit se o literatuře... (Ještě na gymplu bych si nikdy nepomyslel, že něco takového kdy napíšu.)
Kdybyste raději uspořádali nějaký nový sraz NAMÍSTO tohoto neproduktivního plácání!
Na řadě jsou Plzeňáci a Severočeši - copak tam nic nebude? Nojo, nebude, když to za vás nikdo neudělá - moje logika totiž funguje, i když se některým zdá divná.
Jo a východní Čechy by měli mít sraz někdy září/říjen, už se to projednávalo na pražském srazu se dvěma "domorodci". Takto to není mně natruc, hehe...
nokid: Nezlob se, ale připadáš mi fakt divný. Proč pořád někomu určuješ, co má dělat a kdy? A co je ti do toho, co udělají Plzeňáci a Severočeši, jak píšeš? Srazy byly a nikdo tě o pomoc neprosil, ani tvou pomoc nepotřeboval, tak co se pořád do toho montuješ? A východní Čechy "měly" mít sraz, ne "měli". Pokud se někdo bude chtít sejít, tebe se určitě nikdo ptát nebude...
Nokid: Tvé navážení do Tsal nepobírám. Takže lepší mít desítky tlejících místností na téma srazy o dvou příspěvcích něž pár žijících, jo? Nehledě na to, že tlející místnosti se čím dál víc posouvají do pozadí a tudíž i mimo zájem navštěvníků diskuzí.
kurcatovium: Srazu ve VČ se nebráním, kor když odtama přímo jsem, hospodu klidně zamluvím a vlákno, kde se může domlovat termín taky. Víc k organizování není třeba. Ale v jednom Nokidovi musím dát za pravdu a počkal bych až na září. Chtít dělat sraz přes prázdniny nebo v době zkouškového je trochu utopie.
Alix je vedle jak ta jedle. Mou pomoc mnozí potřebovali - a řeknu to tvrdě: Nebýt mě, tak se ještě ŽÁDNÝ sraz nekonal. Nemám už chuť neustále OPAKOVAT to stejné, cio si můžeš přečíst v 10 pokračováních TOHOTO fóra, o významu koordinace a pořádku v termínech...jen se zamysli třeba nad Plzeňskými. To bylo nadšení a pak - skutek utek, sami asi nejsou schopni nic uspořádat, jenže v tom jim BOHUŽEL nejsem schopen pomoci, neznám zdejší poměry a taky tam nepojedu. To už si musejí zařídit sami, stejně jako všichni ostatní mimo Brno a Prahu. Uvidíme, kolik teda srazů (beze mě) bude, já to každému přeji, myslím že každý kraj by si zasloužil tak 1x do roka sraz.
A tohle je fakt můj poslední příspěvek do tohoto již příliš nabobtnalého fóra, nováčci ať si najdou odpovědi v tom co již bylo řečeno, opakuje se to zde několikrát, VČETNĚ ročního harmonogramu, který není (pouze) můj. ale vzniklý z koncenzu nás uživatelů.
nokide, nechci se navážet, ale ani ten ostravský sraz by bez tebe nevznikl?
Tady se člověk vážně pobaví... Vsadím se že většina lidí po přečtení některých nokidových výplodů na nějaký sraz ani nepáchne ale stejně...
Sraz bude v Brně, koncem června nebo začátkem prázdnin. Pátek - sobota. Přesný termín záleží na tom, kdy se mi podaří zamluvit nějakou chatu. Očekávám účast tak dvaceti lidí (haha), finančně se to bude pohybovat v rozumných mezích a tím že je to na dva dny tak by to mohlo být zajímavé a pro většinu lidí mimo Brno i přijatelné, co se týká dopravy. Minimálně měsíc dopředu se o tom rozepíšu, teď by mě tak předběžně zajímalo kdo by měl o něco takového zájem.
A ani jsem si nezaložil vlastní vlákno, jsem to ale rebel...
Do Alix se nenavážej, ano? I kdyby byla vedle jak ta BEDLE – což není – slušný člověk to neříká.
noklid je fakt divný já sice nemám ani fuk o srazu uživatelů ale teda on to nezařídil on tenhle nevymyslel tak co ho jako uráží či co i s Alix se hádá
Milý fyziku, mohu Tě ujistit že víš kulový. Beze mně by ještě ani žádný sraz nebyl (!), a to ani ten ostravský, sám jsem uspořádal 2 z nich a zůčastnil se 4 z dosavadních 5. A jak píše Píšťalka na jiném místě, 99% z vás je líných a proto organizaci přenechávají nám aktivním.
Jinak ses probudil dost pozdě, vlákno je už víc jak rok mrtvé, tak o co Ti vlastně kráčí? Raději si podrobně přečti i ostatní fóra o srazech, je jich dost a jsou poučné. Dozvíš se mj., že v Plzni byli ohromní kadeti - co do řečí - ale sraz neuspořádali ještě DODNES...
Stačí?
když je to tak pardon a dám si tě do oblíbených ale bylo by dobrý se dovědět víc od jiných uživatelů ten kdo něco ví tak mi to má napsat jsem na poštu a ty vítej v mých oblíbených čau čau čau
Dík. Jinak jsme-li u toho, navrhuji další sraz v Brně na říjen. Posledně to organizoval Píš´talka, takže se toho opět ujmu já, abysme se střídali. Měli bysme se držet osvědčeného programu s přistáním v Severce...
To rád přijdu . Když bude datum oznámený , aspoň tři týdny do předu ...... člověk si vše zařídí a udělá čas . ;)
Chtěla bych se zeptat, zda na sraz mohou přijít i nově příchozí :) Ráda poznám nové lidi...
Vložit příspěvek