Sraz uživatelů databazeknih.cz
Samozřejmě! A my zase rádi poznáme Tebe. Není žádná registrace ani rezervace, prostě přijde kdokoli kdo má vztah ke knihám a naší DK...
a já bych mohl příjd taky rád poznám tváře uživatelů této skvělé databáze
Text příspěvku byl upraven 01.09.13 v 19:50
Tak vážení,
myslím že je čas započíst diskusi o termínu dalšího z úspěšných srazů v Brně!
V úvahu přicházejí pátky 11.10 a 25.10 nebo soboty 12.10 a 26.10. Ty pozdější termíny připadají na volební (prodloužený) víkend, v pondělí je svátek.
Napište sem, jak by se to komu hodilo, ať se to rozhodne.
Přizpůsobím se většině, ale kdybych si mohla vybrat tak za mě sobotu. Kvůli tomu, že musím dát děti na hlídání, ale zkusím to i na ten pátek. Na kolikátou se asi tak scházíte? Dopoledne - odpoledne. Jen abych věděla, co říct doma. :)
Ahoj. Zrovna jsem zavítal do diskuze s cílem poznat nějaké nové lidi s podobnými zájmy, čtenáře. Tedy srazu v Brně bych se také rád zúčastnil. ;-) A možná bych byl radši pro některou sobotu, ale přizpůsobím se.
Díky, 17:00 hodin není brzy. Určitě dorazím, potřebovala jsem to vědět opravdu jen kvůli hlídání, abych se zařídila (můžu zařídit) dopředu.
Tak jo, předběžně to uděláme na toho 11.10 od 17 h opět v Severce. Musí se to rezervovat pár dní předem, kdyby neměli volno, přesunem se jinam, ale bylo by to škoda.
Oznamuji, že na datum srazu máme už rezervaci nejen na nekuř. salónek, nýbrž i na 2 poslední láhve vína absolutně nejlepší moravské značky Rosa Coeli, kterou již minulí návštěvníci s povděkem ochutnali.
Restaurace dále nabízí proslulého Moby Dicka (opět!), včetně dalších rybích, kuřecích, vepřových a dalších specialit.
Vše za příznivé ceny a se špičkovou obsluhou!
http://www.severka.com/
Není třeba se nikde registrovat, prostě přijďte v hojném počtu 11.10 od 17 hod. rovnou na místo!
Já se budu snažit přijít, ovšem nic neslibuji, protože se mi to překrývá s něčím jiným...
Máš to o pár řádků výš - v PÁ 11.10 od 17h. Ruw +spol : Měli jste se ozvat dříve, na poslední chvíli se to už nedá měnit.
Vložit příspěvek