...třeba někoho zaujme v literatuře
Tak jsem konečně dala šanci seriálu Bosch. Dlouho jsem váhala, protože moc nevěřím filmům podle mých oblíbených knih. Jsem konzerva a Connellyho detektivky se mi líbí. Ale je to fakt dobře udělaný, jak tu už několikrát psal encyklopedie. Nutné změny jsou udělané citlivě a Herryho Bosche hraje fakt sympaťák. Po shlédnutí první série se přidávám k doporučení... A hurá na další případy :-)
encyklopedie: "Jeden z našich nejlepších skladatelů filmové a seriálové hudby Zdeněk Liška" Já si dokonce troufám tvrdit, že Zdeněk Liška je absolutně nejlepší. :-)
encyklopedie: To já jsem zase v některých oblastech naprosto nekritický. :-)
Nahlídnul jsem na pár dílů seriálu "Muž z vysokého zámku" a po pár dílech to vypadá docela zajímavě, zajímavěji než knižní předloha :)
https://m.youtube.com/watch?v=I8WfXdxQ0Cw
Pokud bude film tak dobrý jak slibuje trailer, v tom případě doufám, že se dostane do kin i u nás :)
Text příspěvku byl upraven 17.06.20 v 17:33
ijcro: "Muž z vysokého zámku" je fakt povedený. Nešlo od toho odejít, tak jsem neodcházela :).
encyklopedie: Hodnocení "Karantény" vypadá, jako by lidé měli karantény dost :). Asi zažili krušnější časy :). To bych chtěla vidět.
May mě naposledy docela zklamal (Ochráním tě), ale má u mě body za ostrovní trilogii, tak mu vždy dám další šanci.
Vložit příspěvek