...třeba někoho zaujme v literatuře
Mlčení jehňátek jsem neviděla, Akta X taky ne. Posledních 10 - 15 let se dívám na filmy, seriály a vůbec na TV a videa velmi málo.
Ale třeba si ještě na nějakou postavu vzpomenu. :)
Pamatuji si spíš ty mužské postavy kriminalistů a detektivů - Dalglishe, Profesionály, Poirota, Holmese...
Miluji seržantku Catherine Cawoodovou ze Šťastného údolí. Tu už žádná jiná nepřekoná. :-)
Líbily se mi některé díly ze seriálu "Krajní meze", jenže dneska už ani nevím které... :) natož abych si vzpomněl na jméno některé epizody
@encyklopedie: to je pravda, některé, co si tak vzpomínám, byly nekoukatelné (ale já viděl kdysi tak 3 série)
@R.E.M.:
cvrčení hňahňátek jsem taky neviděl (neb tohle zrovna není můj šálek kávy, stejně jako Dexter), ale AktaX bývala zpočátku supr, než scénáristé začali natahovat leitmotiv seriálu jako gumu z trenek. Z nových dílů jsem viděl snad jen dva a filmy bohužel žádné...
Encyklopedie, já tedy pouze 6/10. Ovšem to vepřo, knedlo, zélo jsem dal v setině sekundy.
encyklopedie: Koukám na první díl Hranice nemožného, co jsi tu doporučoval na začátku roku. Líbí se mi to, díky za tip ...
encyklopedie: Těch tipů bude dobrých určitě víc, ale jak jsem tu několik měsíců v podstatě nebyla, tak se k nim dostávám se zpožděním. Jen nás pěkně dál zásobuj:-)
encyklopedie - máš výhodu, že když čteš thriller, tak si to nepředstavuješ, já prostě všechno hned vidím, ale syn mi to říkal, že všichni čtenáři si to nepředstavují a já tomu nevěřila.
alekis: Lásko, voníš deštěm - pěkný výběr. Snoubí se tu krásný text, melodie a krásný hlas.
Vložit příspěvek