...třeba někoho zaujme v literatuře
https://m.youtube.com/watch?v=EIzazUv2gtI
Hmm, to vypadá zajímavě. Hmmm, a obsazení luxusní. Hmmm :)
Korálové útesy, moře se mi líbí...
Jen kdyby bylo víc volného času.
Utěšuji se, že postupně budu "odškrtávat" přečtené knihy, filmy, dokumenty a odkazy, než na ně přijde řada, na mě laskavě počkají.
Scorpions byla moje startovací kapela k tvrdší muzice. Wind of Change je moje oblíbená. :-)
Když už je řeč o poprvé:
Moje první rockové mc...
https://m.youtube.com/playlist?list=PLJNbijG2M7OxwBxvYX3Zs21cat4o4-gCs
Eicherik: afi?!?!?
Fajn, druhé poprvé Skunk Anansie...jestli neznáš ani tohle, tak se neznám! :D
Ve dvanácti mi to změnilo život. Což je fráze nehodící se do roku 2020, kdy je přístup ke všemu. Neumím si to představit dvacet let zpět od těch devadesátek :/
Ale už vyměkli fotrové :D
Asi bych měla napsat hlavní. Miluju současnou muziku. Ale devadesátky a milénium nic nepřekoná ;)
Text příspěvku byl upraven 16.08.20 v 19:43
Lenka.Vilka: Taky neznám. :-D
Když mě bylo dvanáct, tak jsem poslouchal Olympic, Turbo, Karat a Puhdys. :-D
Změna přišla cca v šestnácti - Scorpions a pak už se jen přitvrzovalo. :-)
Eicherik: brácha měl bohatýho kamaráda (jo, jo, my byli ty chudý) a jeho táta mu tahal muziku a ta skočila potom u nás...
U nás doma se nic "veřejně" neposlouchalo, takže myslím, že jsem dopadla ještě dobře se svým hudebním vkusem :O
Lenka.Vílka: Já vzpomínám, jak jsme donekonečna kopírovali kazety. Můj druhej kazeťák bylo dvojče (snad značka Crown) z bazaru a s kamarády jsme si půjčovali navzájem kazety a kopírovali je do bezvědomí. Kvalita zvuku byla zoufalá, ale byli jsme šťastný. Když se objevil formát CD, tak to byla fantazie. :-)
Eicherik: mě to bylo jedno, že se to časem ničilo! Nahrávání z rádia a domácí mixy. To byl život! Jak nejlíp někomu řekneš "Jo, myslím tebe!"? Namixuješ mu kazetu. Ty časy mi chybí... :( zbytek puberty byl děs! :D
Když se mluví o kazetách, vzpomněla jsem si,jak jsme vždy navíjeli pásku, když se v kazeťáku zašmodrchala.
alekis: Jeden článek zajímavější než druhý.
Text příspěvku byl upraven 19.08.20 v 01:01
Vložit příspěvek