...třeba někoho zaujme v literatuře
Reader, také nechápu, že jsem mohl takového borce v akci nevidět.
R.E.M, když to byl tak úchvatný zážitek, tak sem s nášupem - teď trochu fackovaná:
https://youtu.be/6v5-lPl_DnI
Zaujalo mě, jak jsem pitomá, a vás možná zaujme proč. Nahrála jsem si Barvu kouzel a Lehké fantastično. A pustila si. Viděla jsem to už podruhé, ale poprvé jsem si všimla, že si tam zahrál Terry Pratchett. To mám z toho, že moc nečtu titulky!
Encyklopedie, děkuji za zmínku o seriálu s Kevinem Costnerem Yellowstone , hlídala jsem dlouho když ještě nikde nebyl a pak jsem zapomněla a neuhlídala... Tak jsme si hned zpříjemnili deštivý večer...
Alekis
Dávám ti tři palce nahoru a jednoho uřechtaného smajlíka, chtěla jsem napsat to samé...Encyklopedie by pořád kašlal a končil a kdo nám sem bude hrnout informace a nápady ?
Text příspěvku byl upraven 02.09.20 v 23:27
encyklopedie: Svého času jsem ulétával na albu Mika Oldfielda : Tubular Bells II. Dodnes mám tohle LP zčásti propojené s četbou Stephena Kinga. :-)
Baronet vydá polský bestseller 365 dní. Už teď se všichni těšíme, že? :D
♡♡♡
Reader.007: teď to zfilmoval netflix. Nějakej mafiozo unese babu a má jí u sebe na rok doma, než se do něj zamiluje. Prostě romantika, jak to současné čtenářky vyžadují, jak jsem zjistila při pohledu na současnou literaturu ;)
Lenka: No současné čtenářky... chceš říct TY čtenářky, kterým už probraly odstíny kdečeho ze všech možných úhlů a pohledů a protože pokračování už by nebylo "šik" (nebo není možné, ani nevím jak ta blbost končí), tak se našla další potrhlá grafomanka se sklony k masochismu.
Reader.007: "50 polsko-sicilských odstínů šedi" to vážně vystihuje nejlíp :D
https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/robert-pattinson-koronavirus-covid-19-nataceni-batman.A200903_221007_filmvideo_lesa
Nedávno jsem četla, že jsou všichni rádi, že se znovu točí a celý štáb je odříznut od světa, aby se něco podobného nestalo :( :( :(
Snad to bude v pořádku, po lidské i filmové stránce :) :) :)
Vložit příspěvek